Gastronomisk assistance: Prinses Juliana er klar med årets nytårsmenu

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Prinses Juliana
Foto: Prinses Juliana

Der er nok at tænke på nytårsaftensdag:

Hvad for noget tøj, skal du have på? Er der styr på pynten? Er der købt nok krudt og sprut? Og hvad med maden?!

Hvis du venter gæster, skal du jo gerne lige have fuldstændig styr på en overdådig nytårsmenu, som sparker benene væk under folk.

Men bare rolig: Den gastronomiske assistance er ikke langt væk.

Prinses Juliana har igen i år kreeret en både festlig og velsmagende nytårsmenu, der med garanti sikrer, at du slutter mad-året 2019 med et brag.

“Vi ved, at nytårsaften kan være en lidt stressende dag, hvor alt helst skal spille.

Derfor har vi sammensat en menu, som næsten er helt klargjort og lige til at anrette, men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med hverken smag eller det visuelle udtryk,” forklarer køkkenchef Rasmus Ulmer.

Foto: Prinses Juliana. Mellemret: Terrin af andelår serveret med syrlig creme og bedebånd.

Smag og æstetik helt i top

Mange af os har sikkert prøvet at finde en opskrift i en kogebog eller på internettet, som man bare lave, for at ende med et slutresultat i køkkenet, som mildest ligner en katastrofe.

Men det har Prinses Juliana heldigvis også råd for.

For at gøre det så nemt som overhovedet muligt følger der nemlig en skriftlig vejledning med nytårsmenuen. Derudover har Prinses Juliana også lavet videoguides, så du sikrer dig, at det æstetiske udtryk er helt i top.

Du kan se videoerne af anretningen længere nede i artiklen.

Prisen for Prinses Julianas nytårsmenu er 355 kr. pr. kuvert og det inkluderer (foruden den lækre mad) både emballage, pakning og en udførlig vejledning.

Foto: Prinses Juliana. Hovedret: Rosastegt oksemørbrad serveret med selleripuré, bagte jordskokker, puffet ris samt råmarineret tyttebær. Hertil grov kartoffelmos og okseglace.

4-retters Take Away Nytårsmenu:

 

Forret

Cremet hummerbisque serveret med bagt torsk, basquaise på tomat og fennikel, grøn olie og karse. Hertil skibets lækre hjemmebagte surdejsbrød.

Mellemret

Terrin af andelår serveret med syrlig creme og bedebånd.

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad serveret med selleripuré, bagte jordskokker, puffet ris samt råmarineret tyttebær. Hertil grov kartoffelmos og okseglace.

Dessert

Panna cotta serveret med solbærcreme, krystalliseret mørk chokolade og blød karamel.

Udover den lækre nytårsmenu, kan du også tilkøbe tre slags hjemmelavede små chokoladegodter til kaffen eller champagnen til midnat. Disse koster 35 kr. pr. kuvert.

Foto: Prinses Juliana. Dessert: Panna cotta serveret med solbærcreme, krystalliseret mørk chokolade og blød karamel.

Nytårsmenuen skal forudbestilles, og den kan bestilles online eller på skibet frem til 28. december.

Bestillingen skal så afhentes på skibet nytårsaftensdag den 31/12 2019 mellem kl. 11-13.

Du finder info om bestilling her.