Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gang i svingdøren: Inge André Olsen stopper i AaB

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB
Foto: AaB

Der er gang i svingdøren i AaB i disse dage.

Først blev Lars Friis fyret, siden blev Erik Hamrén ansat, og nu er der endnu mere markant nyt fra Hornevej.

Sportschef Inge André Olsen blev ansat i december 2019 og tiltrådte i jobbet 1. april 2020. Forinden havde Inge André Olsen fungeret ni år som sportschef i norske Stabæk Fotball.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

“Som med alt andet i AaB-regi evaluerer vi løbende, og her er vi sammen med Inge blevet enige om, at det er rettidigt for begge parter at lade vores veje skilles nu.

I en vanskelig periode og med tiltrædelse nærmest samtidig med at Covid-19 gjorde sit indtog, har vi sat pris på det store stykke arbejde, som Inge har udført for klubben i to et halvt år, og vi ønsker ham alt det bedste fremover,” siger Thomas Bælum.

Inge André Olsen supplerer:

“Der er ingen tvivl om, at vi i en turbulent tid har kæmpet med at få tingene forløst såvel på som uden for banen, men jeg er glad for at aflevere klubben i trygge hænder, selvom der venter alle et stort arbejde i fortsættelsen.

“Rent sportsligt ærgrer jeg mig mest over, at vi i min tid i AaB ved alle tre sæsonafslutninger med henholdsvis en tabt pokalfinale og to tabte Europa Playoff-finaler kiksede kvalifikationen til europæisk fodbold, hvilket har været en stor skuffelse for alle, men jeg har nydt min tid i klubben og vil gerne takke alle i AaB for vores samarbejde,” slutter Inge André Olsen.

Thomas Bælum vil i den kommende tid fungere som midlertidig sportslig ansvarlig.

AaB vil bruge efteråret på en dybdegående evaluering, og når den igangværende strategiproces er færdig, vil det blive præsenteret, hvordan organisationen kommer til at se ud fremover.

Del artikel