Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Plakater, keramik og meget mere: Galerie Wolfsen åbner ny kunstbutik i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Aalborg bliver snart en kunstbutik rigere.

Det landskendte Galerie Wolfsen åbner i løbet af de næste måneder en ny butik i byen tæt på det store galleri på Tiendeladen 6.

Hvor det præcist bliver kan ejer Kent Wolfen ikke svare på endnu, da forhandlinger om konkrete lokaler endnu pågår.

Men der bliver tale om en ny strøgforretning med en kombination af rammeværksted og kunstgaveshop. Man vil bl.a. kunne købe plakater, kunsttekstiler, kunstbøger, vaser og postkort – altså i gavesegmentet.

”Den nye shop i Aalborg får inklusiv rammeværkstedet lidt præg af en museumshop,” fortæller ejer Kent Wolfsen.

Koncentrerer sig om Aalborg

Den aalborgensiske butik bliver i stil med pop-up galleriet i Kalstrup Livstilshus i Blokhus, som meget snart lukkes ned samtidig med at den toårige lejeaftale løber ud.

”Vi har faktisk været meget glade for samarbejdet med Kalstrup, der også har givet overskud.

Men en kombination af at vores nuværende og kompetente kunstkonsulent deroppe, Marianne Poulsen, har ønsket at drosle ned og gå på pension, og at Kalstrup samtidig gerne vil inddrage galleriets areal på 1. sal i en stor ny outlet, har gjort at jeg i stedet har besluttet at sadle om og bringe de positive erfaringer fra Blokhus tilbage til Aalborg.

Så skal jeg heller ikke selv bruge helt så meget tid med pendling på landevejen men kan bruge endnu mere tid på både kunstnere og kunder, som jeg længe har ønsket,” forklarer Kent Wolfsen.

Han vil i stedet koncentrere sig om de mange kunder, der gerne kører til Aalborg samt galleriets kunstnere, der befinder sig rundt om i landet.

“Samtidig er jeg også overbevist om, at en ny strøgbutik i Aalborg vil skabe endnu mere synlighed for hovedforretningen Galerie Wolfsen og være med til at åbne øjnene hos helt nye kunder. Win win,” siger Kent Wolfen.

Del artikel

Andre læser også