Gak, løjer og fede præmier: Deltag i Danmarks største virtuelle forhindringsløb

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto. Xtreme Mandehørm
Foto. Xtreme Mandehørm

Som en konsekvens af regeringens forbud mod at forsamles i større grupper er alle de store danske løb enten blevet aflyst eller skubbet til en fremtidig dato.

Det gælder bl.a. Royal Run, der skulle være afholdt i Aalborg den 1. juni, og som er blevet rykket til efteråret samt Aalborg Halvmarathon, der helt er blevet aflyst.

Er du en af dem, der havde glædet sig til at snøre skoene og teste formen på en af de sceniske ruter, så fortvivl ej.

Som optakt til efterårets populære events Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race inviterer firmaidrætten nu til premiere på en fælles ‘Virtual Edition’.

2. pinsedag, mandag den 1. juni, udvikler sig altså til en sand løbefest.

Gak og løjer på løbeturen

Formand for firmaidrætsudvalget i Dansk Firmaidrætsforbund, Ib Østergaard, ser frem til, at bl.a. kammesjukker, veninder, kolleger og familier dyrker sammenholdet hver for sig.

“Vi skal alle sammen huske at røre os, selvom mange ting fortsat er vendt på hovedet.

Med denne virtuelle premiereudgave af vores to meget kendte events er jeg sikker på, vi skaber en sjov ramme, der giver smil på læben og sved på panden.

Det er helt op til den enkelte deltager at finde en rute, som både indeholder lidt mudder og forhindringer,” siger Ib Østergaard og understreger:

“Vi lægger op til gak og løjer; og vi opfordrer til mere end en almindelig luntetur.

Vi er dog også meget opmærksomme på at kommunikere, at deltagerne skal holde den nødvendige afstand og vise hensyn.

Når det er sagt, glæder jeg mig til en masse skøre indslag og billeder af kreative påhit. Det bliver en del af oplevelsen, at vi starter med fælles, digital opvarmning.”

Gratis deltagelse

Det er via Facebook Live, at opvarmningen og startskuddet brager igennem, mens selve tilmeldingen og upload af billeder skal ske her.

“Målet er 5.000 deltagere. Deltagelse er gratis, og der er masser af fede præmier på højkant; faktisk for over 30.000 kr. i samlet værdi,” siger Ib Østergaard.

Der er ingen tvivl om, at det kræver en vis kreativitet at finde en udfordrende løberute.

Du skal på din rute finde nogle allerede eksisterende forhindringer; f.eks. skilte, lave mure, bænke i byen, trapper, bakker, forskelligt underlag, væltede træer i skoven, store sten på stranden, og hvad lokalområdet og din kreativitet nu rækker til.

Herefter skal du så passere forhindringerne på bedste vis – over forhindringer, under forhindringer, balancere, krybe, hoppe, svinge/hænge, og måske forbi lidt vand eller mudder i en grøft.

Det er en god ide at have dit startnummer på, så folk kan se, at du er i gang med et løb, hvis forbipasserende undrer sig over, at du kravler under bænken i parken …

Du kan få inspiration her: 

Undervejs skal du tage de fotos/selfies, der giver mening på din rute.

Det kan være den sjoveste, sværeste, flotteste eller mest kreative forhindring – du bestemmer.

Fortæl, hvor du løb, hvor langt, du løb, dit startnummer, og hvor sjovt det var?

Herefter uploader du op til tre fotos her, og deltager i lodtrækningen om fede gavekort og præmier fra bl.a. Løberen, Adidas, Club La Santa og REMA 1000.

Starttid er kl. 10.00. Der er fælles opvarmning kl. 09.45 via Facebook.

Læs mere her

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.