Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gæster Aalborg for anden gang: I aften spiller Scarlet Pleasure på Skråen

Af Michael Qureshi

Af Kathrine Larsen

I aften gæster Scarlet Pleasure Skråen i Aalborg. Det er anden gang, bandet kommer til byen. Sidste gang var også på Skråen i december 2015.

Bandet startede deres Danmarksturné 27. oktober i Esbjerg, og nu er de så nået til Aalborg.

Det er første gang, Scarlet Pleasure spiller numrene fra deres debutalbum i Aalborg.

Scarlet Pleasure udgav i maj måned deres debutalbum ”Youth is Wasted on the Young”, hvor de store hits ”Casual”, ”Wanna Know” og ”Heat” er at finde.

Men det var bestemt ikke deres første udspil til danskerne. EP’en ”Mirage” fra 2014 med hits som ”Windy”, ”The Strip” og ”Under the Palm Trees” blev råspillet af de danske radiostationer.

Bandet er kendt for deres poppede, lækre, bløde musik med referencer til den amerikanske vestkyst, sommer og 90’er-vibes.

Bandet har selv tidligere udtalt, at deres album er ”et langt samleje”.Anmeldelserne af debutalbummet har været kanon. Mange har kaldt albummet for gedigen pop-RnB-musik med stensikre hits. Derudover, ser de albummet som en hyldest til pop-musikken og ungdommen. Så der er bestemt noget at se frem til på Skråen.

Scarlet Pleasure består af de tre unge mænd; Emil Goll på vokal, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas.

Bozo texino style

Et billede slået op af Scarlet Pleasure (@scarletpleasure) den

I oktober kom DR3 ud med en serie af fire afsnit om bandet. Her har man kunnet følge med i udgivelsen af drenges debutalbum, deres reaktion til anmeldelserne af deres album, de forskellige møder med fans, venner og familiers reaktion til drengene overvældende succes, og sidst men ikke mindst da den store drøm om at spille på Orange Scene på Roskilde gik i opfyldelse.

Scarlet Pleasure er et band, der deler vandene. Der er dem, der er vilde med deres musik, og så er der dem, der har svært ved at se udover drengenes kærlighed til 90’ernes tøjstil.

Er du en af dem, der er vild med deres musik, så skynd dig ind og få fingrene i et par billetter, så du kan være klar til en fest under palmerne på Skråen på i aften kl. 20. Billetinfo.

Del artikel

Andre læser også