Gælder også Aalborg: Coca Cola udlodder 2 mio. kr. til sportsudstyr

Skrevet af: Redaktionen
Pressefoto
Pressefoto

Er overtrækstrøjerne lige lovligt slidte, trænger tennisketcheren til at blive udskiftet eller drømmer din fodboldklub om helt nye bolde, så har vi en god nyhed til dig.

I anledning af De Olympiske Lege denne sommer hylder Coca-Cola Danmark nemlig den lokale sportsånd med en stor OL-konkurrence, hvor landets sportsklubber kan vinde op til 2 mio. kr. til sportsudstyr.

Det skriver Coca Cola i en pressemeddelelse.

Sådan vinder i pengene

Fra den 2. marts kan Aalborgs sportsklubber tilmelde sig den særlige OL-konkurrence, der giver lokale klubber mulighed for at vinde op til 10.000 kr. hver til sportsudstyr ved at indsamle skruelåg.

Når faklen tændes ved De Olympiske Lege i Tokyo den 24. juli, er det med Coca-Cola som sponsor for begivenheden.

I den anledning hylder Coca-Cola de danske sportsklubber og den lokale klubånd.

Fra den 2. marts til den 23. marts kan Aalborgs sportsklubber tilmelde sig den store Coca-Cola OL-konkurrence. Bliver klubben udvalgt, har den mulighed for at vinde op til 10.000 kr. til sportsudstyr fra Sportmaster ved at indsamle skruelåg.

Foreninger inden for alle sportsgrene kan deltage, så det er bare om at få tilmeldt sig, hvis man har brug for nyt sportsudstyr.

”Coca-Cola er igen i år sponsor for OL, da vi gerne vil fremme udviklingen af sport for både sportsudøvere og tilskuere. I Coca-Cola Danmark har vi et stort ønske om at støtte dansk idræt og det lokale foreningsliv – også her i Aalborg

. Vi ved, at mange sportsklubber har brug for penge til sportsudstyr. Derfor giver vi nu alle typer klubber her i regionen mulighed for at få op til 10.000 kr. til nyt sportsudstyr.

Det kan være nye bolde, drikkedunke eller sportstrøjer, eller hvad man nu lige har brug for. Vi håber, at det kan være med til at skabe endnu større glæde hos klubmedlemmerne,” fortæller Philip Wedgwood, Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark.

Hjælp din lokale klub med at samle skruelåg

Hver klub kan få op til 10.000 kr. afhængig af, hvor mange skruelåg det lykkes at indsamle. Så det handler om at mobilisere alle i klubben, men også forældre, bedsteforældre og fans kan være med til indsamlingen.

”Vi håber, at rigtig mange sportsklubber vil deltage, og at alle vil hjælpe deres lokale klub med at indsamle skruelåg. Så uanset om man er aktiv sportsudøver, om ens børnebørn træner i en klub, eller man bare gerne vil støtte det lokale foreningsliv, er man meget velkommen til at hjælpe med at samle skruelåg sammen og støtte sin lokale sportsklub,” siger Philip Wedgwood.

Sådan deltager din sportsklub i OL-konkurrencen

Sportsklubber kan tilmelde sig på www.coke.dk fra den 2. marts til den 23. marts. Her registrerer man sin klub via Holdsport, der er samarbejdspartner for Coca-Cola.

Hvis klubben i forvejen er medlem af Holdsport, logger man bare ind. Er klubben ikke medlem, er det gratis at oprette en profil og deltage.

I slutningen af marts offentliggøres navnene på de nordjyske klubber, der er udvalgt til at deltage.

Klubberne får herefter leveret en indsamlingsstation, som de kan indsamle skruelåg i, i perioden 1. april – 31. maj.

  • Sportsklubber skal være registreret i Centralt ForeningsRegister for at deltage i konkurrencen.
  • Skruelåg skal være fra flasker af mærkerne Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea, Ramlösa eller Kildevæld – light-versioner og diverse smagsvarianter af disse mærker tæller med.
  • Pengepræmien kan udelukkende bruges på sportsudstyr i Sportmaster og uddeles til klubberne i juni 2020.

 

Legendarisk quiz går online: Dyst med i sofaen og støt et formål

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

The Wharf er kendt (og elsket) for deres store udvalg af drikkevarer, og ikke mindst de legendariske pub-quizzer, hvor man i hold skal svare på 40 spørgsmål inden for alt mellem himmel og jord.

Men gaderne (og barerne … og øl-glassene) står tomme lige i øjeblikket, og derfor må vi nøjes med at hygge os #sammenhverforsig.

Det bliver der også rig mulighed for tirsdag den 14. april, hvor The Wharf traditionen tro afholder Pub Quiz, men denne gang i en online version.

Men det er ikke kun deltagelsesformen, der er anderledes.

Støt et godt formål

I stedet for at betale et beløb for at deltage i quizzen, opfordrer The Wharf i stedet til, at man donerer pengene til Røde Kors og deres arbejde for at bekæmpe COVID-19 over hele verden.

De har oprettet en indsamling her, som man kan støtte – også selvom man ikke deltager i quizzen.

Derfor er der heller ingen kontante præmier til denne særudgave af quizzen, men hvad gør det også, når man støtter et godt formål og samtidig kan få håneretten over de andre deltagere.

Quizzen består som altid af 40 spørgsmål, som man kan svare på i god ro og orden i sofaen.

Man dyster i Zoom-app’en, og nærmere detaljer vil følge på begivenheden på Facebook, når quizzen nærmer sig.

Hvad: Pub Quiz Online
Hvor: Lige hvor du har lyst
Hvornår: Tirsdag den 14. april kl. 19.00

Du finder mere info her.

Du støtter indsamlingen lige her.

Helt genialt: Populær isbutik i Aalborg lancerer træstamme-is

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, som vi virkelig har brug for i disse Corona-tider, så er det i den grad selvforkælelse.

Solen skinner i dag, og man får lyst til is.

Derfor er vi bare nødt til at bukke og løfte hatten i respekt for seneste initiativ fra Paradis i Aalborg.

Hvis der er noget de fleste danskere elsker, så er det en god is eller en træstamme fra bageren.

Men hvad nu hvis du slet ikke behøver at vælge mellem de to elementer?

Klar med kold nyhed

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at Paradis Is i Aalborg selvfølgelig er klar med endnu en kold nyhed.

Denne gang har de produceret en træstamme-is. Prøv lige at hør hvor lækker den lyder;

Is med chokolade, marcipan, chokolade stykker og romsmag.

Det lyder som HIMLEN for is- og kageelskere.

Det bedste af det hele? Paradis er i Corona-tider for første gang nogensinde begyndt at bringe ud, så du kan få træstamme-is leveret direkte til din hoveddør.

Åbner på havnen

Her i Aalborg finder du både Paradis i Aalborg Storcenter og i Algade og Reberbansgade.

Sidste år åbnede de deres fjerde butik i Aalborg nede på havnefronten, og den genåbner her i påsken.

Det sker på søndag, hvor du kan købe masser af lækkerier – men husk nu at holde god afstand til de andre ishungrende nordjyder.

Stor politiaktion i Aalborg i morges: 26-årig anholdt i verserende terrorsag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I forlængelse af den fortsatte efterforskning i en større sag om planlægning af terror har Københavns Politi tidligt i morges anholdt en 26-årig mand i Aalborg. Det er sket i tæt koordination med Nordjyllands Politi.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen af den 26-årige har relation til den store politi-aktion den 11. december 2019, hvor en række personer, heriblandt den 26-årige, blev anholdt flere steder i landet i en tæt koordineret aktion mellem Københavns Politi, flere andre politikredse og PET.

”Efterforskningen er fortsat og har ført til, at mistanken mod den 26-årige nu er så betydelig, at han skal fremstilles i grundlovsforhør. Dagens anholdelse er sket i godt samarbejde med vores kolleger i Nordjyllands Politi. Af hensyn til efterforskningen, kan jeg desværre ikke gå i flere detaljer på nuværende tidspunkt,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Den 26-årige vil blive fremstillet i Dommervagten i Københavns Byret fredag kl. ca. 13. Her vil Københavns Politi begære om lukkede døre.