ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gælder hele måneden: Få alt hos Sam’s Barbeque til 49 kr.

Af Stine Kjølby Christensen

Det er ikke gået stille for sig den seneste uge.

Danskerne har været vidne til lidt af hvert, og vores hverdag ændrer sig stadig hele tiden.

De fleste caféer og restauranter har efter regeringens anbefaling lukket ned i mindst 14 dage, mens byens små take away’s stadig holder liv i gaderne.

Én af dem er Sam’s Barbeque i Bispensgade, der i også har taget sine forholdsregler i hele den nye situation, og fundet på et tiltag, der kan lysne lidt op i vores mærkelige hverdag.

Resten af måneden kan du derfor alt på menukortet til blot 49 kr.

Tilbuddet gælder fra i morgen.

Forkæl dig selv med en 40D

Menukortet er stadig det samme, som det har været de sidste 32 år – men måske er du én af dem, der endnu ikke har haft muligheden for at få prøvet den legendariske 40D, der blev opfundet hos Sam’s i fordums tid.

Den har altid været populær, men især de sidste 15 år har den været meget efterspurgt.

Til de (endnu) uvidende er en 40D en slags indbagt sandwich og består af kebab, pommes frites, salat og hjemmelavet dressing.

”Vores sovs og kebab er anderledes, end andre steder. Hos os er alt hjemmelavet, og vi sammensætter selv krydderierne. Vi laver også vores kebab selv frisk hver dag,” forklarer de om 40D.

Den legendariske 40 D-sovs laver de naturligvis også selv, og den er tophemmelig.

Dog vil de godt afsløre, at det tager seks minutter at lave en 40 D inkl. de tre minutter, som den skal have i ovnen – du kan dermed hurtig komme hjem i isolation igen.

Og i disse corona-tider er god hygiejne og fødevarekontrol selvfølgelig essentielt, og i den forbindelse kan vi fortælle, at Sam’s Barbeque senest d. 10. februar 2020 gjorde sig fortjent til endnu en elite-smiley.

Alt skulle derfor være i sin skønneste orden, og du kan roligt forkæle dig selv med lidt snaskede lækkerier fra Bispensgade.

Du finder hele menukortet her

Del artikel