Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alle AaB-fans kender sangen: Nu kommer verdensstjerne til Aalborg

Af Michael Qureshi

Hvis du er AaB-fan, behøver du kun at høre 1 sekund af DJ Gabry Pontes Geordie, før du får minder om store bedrifter i Europa og fællessang på stadion ad libitum.

For når det karakteristiske omkvæd brager derudad, bryder enhver AaB-fan ud i “Lå lå lå lå lå lå lå lå lå …. lå lå lå lå lå lå lå lååå … lå lå lå lå lå lå lå lå låååå … AALBORG BK ALLEZ!”

Alle AaB-fans kender sangen: Nu kommer verdensstjerne til Aalborg

Verdensstjerne med hit på hit på hit

Manden bag hittet “Geordie” er den Italienske super DJ, Gabry Ponte.

Han er nok ikke klar over, at hans monsterhit er et stort hit på tribunerne blandt AaB fans, men nu får han det får alvor at mærke.

Aairport Festival har nemlig netop afsløret, at Gabry Ponte er endnu et super navn på et i forvejen stærkt line-up.

Hvis du ikke har været fast inventar på Aalborg Portland Park de sidste mange år, men du blot har en lille interesse for elektronisk dance musik, så har du med garanteret festet til Gabry’s beats.

Gabry Ponte blev kendt som en del af super trioen Eiffel 65 som bla. står bag monsterhits som “Blue” og  “Move Your Body”.

I 2005 gik Gabry Ponte solo og det med stor succes.

Idag er Gabry en af de størst hittende elektroniske kunstnere på bla. Spotify med p.t. +14 millioner afspilninger om måneden og kæmpe hits med nogle af genrens helt store navne store gutter R3hab, kshmr, timmy trumpet m.fl.

Hans nye fusion af forskellige musik genre (psy, house, hard dance, hardstyle m.m.). har virkelig vundet fans verden over og der venter Aairports gæster et set med masser af diversitet, fra øverste hylde.

Vildt program

Med dagens afsløring tilføjer Aairport Festival altså nu endnu et stort navn til et i forvejen imponerende line-up.

For nyligt præsenterede vi også nyheden om en Lørdag i himlen for Hard Dance fans, når den hollandske gigant, Q-dance overtager hele showet med deres “Q-dance Take Over” og en stribe super DJ’s til at sende Lørdagens program i top.

Gabry Ponte er sidste navn på et brag af et Fredags line-up, hvor den blødere del af EDM genren er på plakaten og hvilket et. Vi kan umuligt være de eneste som glæder os!

Hvad: Aairport Festival
Hvor: Gigantium
Hvornår: 21.-22. januar 2022
Hvordan: Du kan læse mere om hele festivalen og købe billet til både Fredag, Lørdag eller begge dage her