Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Går videre med store planer: Her vil man placere Burger King i Nørresundby

Af Michael Qureshi
Her er det fra den nye Burger King i Svenstrup
Her er det fra den nye Burger King i Svenstrup

Der er planer om større forandringer langs den meget trafikerede Hjørringvej i Nørresundby.

Planerne om at bygge en Burger King ikke mange hundrede meter fra den nuværende McDonalds er et punkt på dagsordenen hos By- og Landskabsforvaltningen i morgen torsdag d. 3. september. Det skriver Nordjyske.

Det har tidligere været fremme, at man vil placere en Burger King tæt på det hektiske lyskryds, hvor man også kan køre af og på motorvejen i Nørresundby.

Vil inddrage borgerne

Nu foreslår By- og Landskabsforvaltningen, at man inddrager borgerne i området for at få input til en bedst tænkelig løsning med en ny Burger King.

“Vi har i lyset af den snak, der har været omkring Burger King, og i og med at krydset er trafikeret sagt, lad os nu få borgernes input.

Lad os nu få belyst, hvad konsekvenserne vil være af det her. Der er jo en bekymring specielt omkring en ny Burger King, og at man vil bruge de alternative veje, så hvad skal vi gøre helt konkret i forhold til at styre trafikken,” siger Hans Henrik Henriksen, Rådmand for By- og Landskab i Aalborg Kommune til Nordjyske.

Stor dagligvarebutik vil bygge

I dagsorden til mødet i morgen kan man også læse, at der er store planer omkring en større dagligvarebutik, som ønsker at etablere sig på Nørre Uttrup Torv. Her ligger bl.a. en Sushi Mania i dag.

Hvis planerne om en ny stor dagligvarebutik skal gennemføres, så vil det kræve, at den erstatter alle de nuværende butikker.

I dagsorden står der således;

“Dagligvarebutikken vil erstatte alle de eksisterende butikker på Nørre Uttrup Torv. Området vil derfor få et markant anderledes udtryk.

Det er foreslået at indrette dagligvarebutikken med aktivitetsarealer på taget, fx i form af en indhegnet boldbane. Trafikafviklingen forventes at kunne foregå på samme måde som i dag,” lyder det fra By- og Landskabsforvaltningen.

Du kan læse dagsorden og mere omkring planerne her.

 

Del artikel

Andre læser også