Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Går ikke i luften: Aairport Festival udskydes til 2022

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Q Dance // Aairport Festival
Foto: Q Dance // Aairport Festival

Aairport Festival offentliggør i dag, at Aairport Festival 2021 udskydes til 2022.

“Vi havde til det sidste håbet, at Covid-19 situationen var på retur, men med knap 3 måneder til afvikling og uden langsigtede retningslinjer eller handlinger fra regeringen, er det simpelthen for stor en risiko at afvikle,” udtaler Kresten Thomsen, CEO, Aairport Festival.

“På grund af omstændighederne er vi derfor tvunget til at flytte Aairport Festival fra januar 2021 til 21. – 22. januar 2022. Vi er uden tvivl skuffede over ikke at åbne festivalsæsonen næste år, men situationen er simpelthen uden for vores hænder”, udtaler Kresten Thomsen, CEO, Aairport Festival.

“Lige nu flytter vi alle artister fra 2021 til 2022, og forlænger samarbejdsaftaler med både nationale og internationale partnere, så vi kan afvikle med samme ambitionsniveau som vi planlagde i 2021.”

Fredag den 21. januar er stadig med Spinnin’ Records lineup og Lørdag den 22. januar er stadig dedikeret til “The Harder Styles”.

Aairport Festival oplyser, at der bliver mulighed for både en automatisk ombookning til 2022, men naturligvis også refusion, til de der ikke længere ønsker at deltage i Aairport Festival – Egypt. Alle der har købt billet har modtaget yderligere info heromkring fra Billetlugen.

Aairport Festival har nu i alt aflyst og flyttet arrangementer for i alt 65.000 billetkøbere som direkte følge af Covid-19.