Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gå sommeren i møde og glæd dig til disse 3 ting

Af Redaktionen

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Findes der noget bedre end den varme sommer midt i Aalborgs gader? Eller når du endelig kan sige god ferie til dine kollegaer og rejse sydpå? Det synes vi heller ikke. Men for at tage sommeren lidt på forskud kommer vi her med en artikel, hvor vi fortæller dig om, hvad du allerede nu kan glæde dig til. Du kan samtidig lade dig inspirere af de forskellige ting til at planlægge den helt rigtige sommerferie for dig og din familie.

En fantastisk ferie

Hvad end du gerne vil rejse afsted alene, med din kæreste eller med hele familien, er det altid en ting, der står højt på listen. Og med så mange muligheder fra Aalborg Lufthavn kan det kun være et spørgsmål om at få bestilt den helt rigtige flybillet. Men hvor skal du rejse hen?

Vi har især én destination, der altid er et sikkert hit. Tag et fly til Grækenland, hvor du frit kan vælge mellem et væld af forskellige øer, der hver især byder på noget helt særligt. Du kan eksempelvis besøge Naxos, der er særdeles familievenlig, eller tag på Milos, hvor der er plads til alle. Der er mange muligheder for både naturoplevelser, badeferie og meget andet. Og så er maden også helt i top, hvor der vil være noget for enhver smag.

Lad dig køle ned i ferien

Noget af det bedste, vi ved, er at blive godt kølet ned på de varme sommerdage. For findes der noget bedre end en kold dukkert eller en god sodavandsis? Allerede nu kan du begynde at glæde dig til sommeren, og du kan tilmed tage forskud på den. Køb en pakke med sodavandsis, og lad dig blive mindet de bedste sommerminder, du har.

Familietid og fritid

Sommer er lig sommerferie for mange danskere. Og det kan betyde flere ugers sammenhængende ferie. På den måde kan du komme helt ned i gear og trække dig væk fra den travle hverdag. Og så er det tid til at værne om familien og om dig selv. Så allerede nu kan du begynde at overveje, om du vil bruge sommeren på et helt særligt projekt.

Det kan være, at du går og tænker på en ny garage, at du gerne vil læse mere, eller måske du gerne vil lære at strikke. Begynd din research nu, så du er klar til at gå i gang, når solen står højt på himlen.

 

Del artikel

Andre læser også