Gå shop-amok: SELECTED åbner ny stor butik i Friis Shoppingcenter

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Af Stine Kjølby Kristensen

Det er nok ikke gået hen over hovedet på nogen, at der ombygges i FRIIS Shoppingcenter.

Som en del af den nye, visionære fremtid i centeret med bla. indflytning af Dalle Valle og Magasin, finder man nu også Bestseller-mærket SELECTED i helt nye omgivelser.

Læs også: Nye planer med Friis: Sådan vil de blive Aalborgs store shopping-mekka

Butikken har ligget på samme placering i Aalborg midtbys shoppingcenter siden åbningen af centeret i 2010, men fra og med i morgen torsdag den 6. april finder man det nordiske unisex brand i nye omgivelser og med et helt nyt og lækkert koncept.

Den store Grand Opening i Friis Shoppingcenter byder på 40 procent på hele butikken i den første time 10-11 torsdag, og derefter 25 procent på alle varer fra torsdag til og med lørdag 8. april.

Alle kunder bydes desuden på lækre snacks og drikkevarer, live musik og muligheden for at blande sin egen Njord Gin fredag eftermiddag kl 15.

Søren Kirstein, International Retail Manager hos SELECTED, er glad for omrokeringen og de nye lokaler i Friis Shoppingcenter.

”Vi ser vores nye placering som en meget positiv udvikling for os. Det betyder blandt andet, at vi får flere kvadratmeter, og derudover kan vi skabe en helt ny og spændende butik fra bunden.” fortæller Søren Kirstein til migogaalborg.dk.

Plads til en optimeret shoppingoplevelse for kunderne

SELECTED har i forbindelse med åbningen af den nye butik blandt andet optimeret hele shoppingoplevelsen for deres kunder. Og her har de taget ved lære af årene i Friis.

”Da vi startede i Friis, var vi stadig nye i vores koncept med en unisex-butik. Her kørte vi en symmetrisk indretning af herre- og dameafdelingen, hvor vi i de nye lokaler vil tage langt mere hensyn til shoppemønstre og adfærd i forhold til, om det er en mandlig eller kvindelig forbruger.

Dette betyder, at uanset om man vælger at shoppe som par, eller alene, så er der taget hensyn til den enkelte.” forklarer Søren og fortsætter:

”Vores koncept bygger på et skarpt nordisk DNA, der skaber tryghed hos forbrugeren. Man skal ikke være i tvivl om, hvad SELECTED står for, og hvad vi kan tilbyde vores kunder.

Vi har et stabilt og lækkert sortiment indenfor en bestemt prisramme – men tilbyder samtidigt nye varer til enhver smag og begivenhed, uanset køn.”

Ny sammensætning i Friis bliver til gavn for alle

I løbet af de seneste syv år, er der tyndet mere og mere ud i butikkerne i Friis. Men med den massive ombygning, der er undervejs, så spås der en meget lysere fremtid for centeret.

Søren Kirstein mener blandt andet, at sammensætningen af de nye butikker bliver til stor gavn for kunderne.

”Modsat Aalborg Storcenter, så vil Friis i fremtiden blive mere profileret som et city-center, hvor der ikke skal gøres plads til praktiske foranstaltninger som f.eks. indkøbsvogne.

Læs også: Friis afslører nye planer: H&M åbner megastore og deres Home-koncept

Centeret kommer til at have et stærkt fokus på hele shoppingoplevelsen, og dette ses også i den nye sammensætning af butikker.” forklarer Søren, som glæder sig til at få nye naboer – og ikke mindst: Konkurrenter.

”Vi kan ikke trække det alene, så vi er meget afhængige af at være omgivet af gode konkurrenter, som kan være med til at trække folk ind i centeret. Og med det nye Magasin tror jeg på, at Friis fremover vil blive meget mere integreret i byen og blive et naturligt alternativ til  gågaden.” afslutter Søren.

Du kan opleve den splinternye SELECTED-butik allerede imorgen d. 6. april!

Nu raser burgerkrigen i Aalborg: Oskar’s er lige åbnet i gågaden

Sådan ser en cheeseburger-menu ud på Oskar’s

Sjældent de er til salg: Nu kan du få dit eget byhus i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Der er efterhånden masser af boliger til salg i Aalborg, så det er om at finde dem, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

Har du også forelsket dig i de små byhuse på de små gader med brosten inde i Aalborg, så er det nu, du skal slå til.

DIT HJEM har nu fået et af disse små hyggelige huse til salg på Peder Barks Gade.

Bo småt og godt

Den hyggelige gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg.

Det stemningsfyldte byhus er 65 kvadratmeter, som er veldisponeret ud på to plan.

Her er en entré, stue, spisestue, køkken, badeværelse, og soveværelse.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Pragtfuld solgård

Hyggen fortsætter ude i den lille sydvest vendte solgård, hvor solen kan nydes på de varme sommerdage.

Her er der også plads til et fire personers havesæt, blomsterkrukker og en grill.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Det skønne lille byhus er blevet udbudt til 2.399.000 kroner, og du kan læse mere og se flere billeder her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Napa fylder et år i weekenden: Fejrer det med stort fødselsdagsevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe

Aalborgs mange caféer og restauranter har det seneste år været igennem en kæmpe opblomstring.

Det er ikke længere nok at kunne servere en klassisk burger, en varm kop kaffe eller en  pastasalat. Aalborgenserne stiller krav til deres caféoplevelse, og det kan både ses og mærkes i den måde, stederne – på trods af deres mange års erfaring – gradvist udvikler sig, og indordner sig markedet.

Men på trods af de mange valgmuligheder, når det kommer til spisesteder i byen, så er der stadig plads til nye børn i klassen.

Det beviser NAPA Lounge i Vesterå, der om ganske få dage kan fejre sin 1 års fødselsdag.

Oplev NAPA til Åbent Hus

Den fejrer de på lørdag fra kl. 13-17 med Åbent Hus for alle interesserede, som blandt andet kan se frem til at møde (og ikke mindst smage på) NAPA’s egne leverandører inden for både vin, øl og mad – imens man nyder tonerne fra det jazzband, der også gæster de lækre lokaler på dagen.

Derudover vil der blive serveret forskellige former for fødselsdagslækkerier i form af kanapéer, signaturcocktails, kaffe og kage – og mulighed for at se nærmere på de mødefaciliteter, som NAPA tilbyder på deres førstesal.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os, og vi har fået ros til op over skyerne. Derfor vil vi gerne indbyde vores stamgæster såvel som dem, der stadig har til gode at se, hvad huset kan byde på, til en uformel fejring i vores lokaler.” fortæller Mette Jensen, som står bag NAPA.

Læs mere om dagen her.

Endnu skarpere koncept

Caféen i Vesterå åbnede med et brag sidste år og havde store visioner om at blive et hipt sted med kombineret café- og vinbar. Siden har målsætningerne ændret sig – men kun mod at blive endnu skarpere.

“Vores fokus skal stadig være på vores vin, og vi vil gerne kunne give folk en anderledes vinoplevelse, end de kan få andre steder i byen.

Napas indehaver Mette (tv) og restaurantchef Signe

Vi serverer næsten alle vores vine på glas, og fremover vil vi også fokusere på at implementere dem meget mere i vores madretter.” forklarer Mette, og løfter også sløret for, at der også snart vil ske en masse spændende på både mad- og eventfronten.

“De kommende måneder byder på en masse spændende tiltag for NAPA, og vi håber at kunne blive sådan et sted, hvor man gerne vil sidde og hygge sig i mange timer. Det skal være intimt, hyggeligt og med tid til at kræse for den enkelte gæst – uden at det bliver fisefornemt.

Med hensyn til maden, så vil vi gerne strække os mere mod det amerikanske med social dining og forskellige småretter, der kan gå ind og bakke vinene endnu mere op, end vores menukort gør nu.”

 

 

Mange spændende arrangementer i vente

Desuden kan aalborgenserne også godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor NAPA på deres 1. sal disker op med den ene spændende smagning efter den anden.

“Vores smagninger bliver planlagt under forskellige temaer; og foruden muligheden for at købe de forskellige flasker med hjem til attraktive priser, så kan vi også tilbyde nogle helt særlige smagsoplevelser, der virkelig kan udvide horisonten.

Vi har allerede en amerikansk vinsmagning i kalenderen, måske en eksklusiv champagnesmagning i december, og generelt flere unikke arrangementer, som vi glæder os meget til at præsentere for Aalborg.” slutter Mette.

WeDoBurgers-kæden solgt: Fortsætter kun med et sted i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Der var fart på burgerkæden WeDoBurgers, da den indtog Århus, Aalborg, Esbjerg og København.

I Aalborg åbnede man endda den første rigtige restaurant med flere siddepladser, og som skulle fungere som kædens Flagship Store.

Desværre går tingene ikke altid, som man drømmer om. Planerne om at være en landsdækkende burgerkæde kunne ikke realiseres, og nu har de oprindelige stiftere solgt den videre.

Det var barnestjernen Danny Kool og partner Christoffer No, der startede WeDoBurgers sammen med Aalborg-investoren Henrik Klindt Petersen.

Ny ejer er fundet

Nu er WeDoBurgers solgt videre til århusianske Akram Palani. Til det siger Danny Kool med det borgerlige navn Daniel Sørensen til MigogAalborg;

“Vi har i noget tid søgt efter den rigtige person til at drive WeDoBurgers videre. Den person har vi fundet i Akram. Han virker til at brænde for WeDoBurgers, så det glæder os, at han er den nye ejer,” fortæller Daniel.

Kun Borgergade fortsætter

Ejerskiftet får den konsekvens, at kun en af de to Aalborg-steder lever videre. Den anden lukkes ned.

“Jeg har altid haft et godt øje til WeDoBurgers og deres burgere, som jeg smagte første gang for et par år siden! Jeg synes, at deres burgere og fritter altid har skilt sig ud fra mængden.

Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville overtage. Jeg kommer selv til at stå i køkkenet og sikre, at kvaliteten er den samme hver gang. Kvaliteten i produktet er for mig det vigtigst.

Derfor valgte jeg også kun at overtage butikken i Borgergade, da jeg ikke kan være to steder på en gang. Jeg har heldigvis overtaget det meste af deres tidligere fantastiske personale, så jeg og butikken er i gode hænder,” forklarer han til MigogAalborg.

Dermed gik WeDoBurgers fra fem steder i landets fire største byer til nu blot en enkelt i Aalborg.