Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gå på banen med spillerne: Børn til AaB-kampe skal igen findes i Magasin

Af Michael Qureshi

Er dit barn vild med fodbold?

Så har familiens yngste endnu en gang mulighed for at løbe ind på banen med AaB-spillerne til en Superligakamp.

I efterårsferien er der god grund til at tage hele familien med en tur i Magasin.

Onsdag den 16. oktober kl. 14-16 skal der nemlig findes nye indløbsbørn for AaB, som skal gå ind på banen sammen med de erfarne spillere til klubbens kampe den 24. november og 1. december.

Her møder AaB henholdsvis Horsens og Hobro.

Få et billede med AaB-spillere

AaB-spillerne Rasmus Thelander og Mikkel Kaufmann møder op i Magasin, hvor man kan få et billede eller en autograf og samtidig byde ind med at være blandt de heldige børn.

“Det var en stor succes, da vi i februar var med til at finde AaB’s indløbsbørn for første gang.

Stemningen var i top, og de fremmødte børn var jo bare enormt glade, så det er skønt, at vi har mulighed for at lægge hus til et hyggeligt arrangement som dette.

Det giver også fodboldglade børn gode muligheder for at komme helt tæt på en lokal stolthed, som AaB er for Aalborg,” fortæller Tina Mikkelsen, Store Manager i Magasin Aalborg.

Man skal være mellem 6-12 år

Der er ingen særlige krav for at være med i konkurrencen om at blive indløbsbarn for AaB, så længe man er en dreng eller pige i alderen 6-12 år.

For at deltage skal barnet blot have taget et billede af en professionel fotograf i stormagasinet, som man efterfølgende kan tage med hjem.

Uanset om man er blandt de heldige indløbsbørn eller ej, er der mulighed for at møde to af AaB’s spillere helt tæt på i Magasin.

De første 60 fremmødte deltagere tilbydes vouchers til en valgfri AaB-kamp i 2019 gennem Magasins ”Goodie”-app, og der vil desuden være andre sjove aktiviteter og konkurrencer på dagen.

Del artikel

Andre læser også