Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gå bananas: Det her bananbrød slår dit hjemmebag af banen

Af Mathilde Dohm Børsting

Vi kender helt sikkert alle dét med at have købt for mange bananer, og inden man kan nå at se sig om, er de blevet brune og bløde.

Det kan heldigvis tit betyde, at man er nødsaget til at bikse et bananbrød sammen, så bananerne ikke går til spilde.

Men er man ikke den skarpeste kniv i et køkken, så kan vi trøste med, at du næste gang du craver bananbrød, kan tage et smut forbi Fru Søgaard og bestille deres overdådige bananbrød, som nok i sidste ende ville sparke dit eget hjemmebag helt af banen.

Next level Bananbrød

Når du træder indenfor i de stemningsfulde lokaler, bliver du med det samme mødt af den fristende montre, der byder på kager i næsten alle former og afskygninger.

Men måske vidste du ikke, at Fru Søgaard også serverer et lækket bananbrød. Det er nemlig ikke at finde i selve kagemontren, men kommer derimod ude fra køkkenet.

Bananbrødet har faktisk været på menukortet i noget tid, men det er altså gået vores næse forbi, og det har været en kæmpe fejl.

Og vi kan love jer, at I heller ikke har lyst til at overse denne søde skønhed!

Gå bananas: Det her bananbrød slår dit hjemmebag af banen

Fru Søgaards bananbrød er toppet med en karamel-mascarponecreme, karamelsovs, ristede kokosflager og ikke kun én, men hele tre slags chokolade. Og så er den desuden glutenfri!

Du får et virkelig gavmildt stykke med masser af toppings til 65 kr.

Men hvordan smager den? Det har vi selvfølgelig testet.

Vi må indrømme, at vi er ret så vilde med dette bananbrød. Og allerede ved første bid blev vores smagsløg budt på både masser af gode smage og lækre konsistenser.

Bananbrød kan generelt have tendens til at være lidt tung og kompakt, men netop dette har Fru Søgaard virkelig taget højde for, ved at tilføje nogle mere luftige elementer, såsom mascarponecremen og lidt let crunch på toppen.

Brødet var også lunt, hvilket virkelig lige satte prikken over i’et.

Gå bananas: Det her bananbrød slår dit hjemmebag af banen

Til at starte med blev vi mødt af en saltet smag, som vi ikke helt kunne vurdere hvor kom fra.

Vi konkluderede dog, at det var selve bananbrødet, der var blevet godt saltet, hvilket faktisk var en lækker og lidt uventet detalje.

Det vejede godt op med de ellers mange søde smage fra for eksempel karamellen og chokoladen.

Vi kan love for, at der er meget for pengene – den er måske endda delevenlig.

Bananbrødet kan med fordel spises med en god kop varm chokolade, som vi gjorde, eller kaffe.

Så skynd dig afsted, hvis du skal nå at sætte tænderne i Fru Søgaards indbydende bananbrød.

Del artikel