Skaber nyt koncept: Fusion laver helt særlig sushi- og cocktail-aften til særpris

Restaurant Fusion er garant for en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Nu er de klar med en helt ny menu, der skal kæle for smagsløgene i stemningsfyldte omgivelser.
Men man skal være hurtigt ude, for det er kun udvalgte dage i januar og februar, man kan sætte tænderne i den særligt sammensatte menu.
Og hvis man bestiller allerede nu, er der penge at spare!
Lækker menu
Menuen består af i alt ni serveringer og byder på både sushi, kolde og lune serveringer og afsluttes med en dessert.
Kolde
Blåfinnet akami tun – ponzu – ørredrogn
Dansk yellowtail – katsuobushi – ramsløg – jalapeños
Sushi
Hummer maki
Spicy laks maki
Nigiri selection
Lune
Bagt torsk – miso – springløg
Sprød softshell krabbe – chili – koriander
Tataki wagyu – løg ponzu – hvidløgschips
Dessert
Kirsebær – lychee – matcha


Bestil inden 15. december og spar 10%
Hvis man bestiller allerede nu, får man hele menuen for kun 585 kroner. Besparelsen på 10% gælder indtil d. 15. december, hvorefter prisen er 645 kroner.
Hvis du er klar på at blive grebet af ægte London-stemning og dulme januarkulden med en gastronomisk oplevelse i særklasse, er det altså med at slå til nu.
Datoer:
13.+14. januar (fredag + lørdag)
17.-28. januar (tirsdag – lørdag)
15.-25. februar (tirsdag – lørdag)
Bookingtider: kl. 17, 18 eller 19
Hver af dagene er der kun 40-50 billetter til salg, så det er med at få bestilt, inden der er udsolgt.
London-vibe: lækker mad, høj musik og cocktails
“Vi vil forsøge at skabe en London-vibe med sushi, lune serveringer og cocktails, som man kan nyde i lækre omgivelser med høj musik,” forklarer ejer af Restaurant Fusion, Vinh Quoc Du.
MigogAalborg har været forbi, og selvom høj musik kan lyde som larmende, så er det bestemt ikke tilfældet.
I de indbydende lokaler er der en perfekt balance mellem høj musik, summen af glade gæster i baggrunden kombineret med lækre cocktails. En helt ekstraordinær loungestemning i betagende omgivelser.


Januar og februar er kolde og for nogen lidt småkedelige måneder – men det behøver det ikke være.
“Hvorfor skal man kede sig i januar og februar?
Formålet er at lave et koncept, hvor folk stadig kan komme ud og opleve noget. Folk får ni serveringer og kan hygge sig i mange timer.
Hvis det bliver en succes, så er planen at forlænge konceptet,” forklarer Vinh.
Det er en oplagt julegave til den eller dem, man holder af. Eller måske man blot vil have noget at glæde sig til i de kolde vinterdage i det nye år.
Hvis konceptet bliver en succes, er planen at fortsætte med det fremadrettet.
Uanset hvad kan du i hvert fald spare 10% på menuen inden den 15. december og opleve den fængslende loungestemning. Du kan købe din billet her.