Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På udvalgte datoer: Fusion laver prisvinder-menu med 8 retter til 425 kr.

Af Michael Qureshi

For præcis et år siden hev Restaurant Fusion en stor pris hjem til Aalborg.

Den kendte restaurant blev kåret til Danmarks Bedste i kategorien eksotisk/spicy af anerkendte Den Danske Spiseguide.

De hev blandt andet prisen foran Sanchez fra København, som i 2018 formåede at blive anbefalet blandt 10 restauranter i hele verden af selveste Forbes.

Prisen blev sidste år i november fejret med en vild menu bestående af favoritretterne gennem alle årene.

Læs også: Få lækre asiatiske hovedretter til kun 65 kr. – Prøv Asian Week i denne uge

Har sammensat en menu med de mest populære retter

Igen i år byder Restaurant Fusion velkommen til deres Exotic Spicy Dinner, hvor køkkenchef Vinh Quoc har sammensat en menu, der tager dig igennem de mest populære retter i Fusions historie og med et særligt fokus på eksotisk og spicy smage.

Det er med hele otte lækre serveringer, som tager dig igennem en aften med alt det bedste fra Restaurant Fusion med udsigt over Aalborgs Havnefront.

Prisen er i anledning af et-års fejringen af prisen sat ned i 425 kr. for den lækre menu, og man kan vælge at gå all in med en afstemt vinmenu som også koster 425 kr. Du kan booke her.

På udvalgte datoer: Fusion laver prisvinder-menu med 8 retter til 425 kr.

Kan bookes på flere datoer

Grundet den overvældende interesse for arrangementet sidste år har Fusion valgt at sprede denne aften ud over forskellige udvalgte datoer fra næste uge og frem mod jul.

Det starter tirsdag d. 24. november og er sidste gang torsdag d. 17. december.

Så der bør være rig lejlighed til at planlægge en lækker aften på Fusion.

Aftenens menu

Exotic Spicy Dinner starter kl. 17.30

Første Servering

Tataki laks – ponzu – lakserogn – dildolie

Anden Servering

Stegt kammusling – soja – ingefær

Tredje Servering

Torsk – hvidsoja – daikon

Fjerde Servering

“Har gau” rejer – vandkastanje – chili

Femte Servering

“Wu kok” taro – duroc – five spice

Sjette Servering

Dansk ØKO and – brændt fløde – pære – rødbede – masterstock

Syvende Servering

Krondyrculotte – røget kartoffel

Ottende Servering

“Citronen”

Pris per person: 425 kr.

Tilkøb 5 glas afstemt vinmenu kr. 425,-

Der er begrænset antal pladser
Book her

Fusion har stadig ledige billetter til deres berømte ølsmagning med lækker afstemt menu i december – det kan du læse mere om her.

Del artikel

Andre læser også