Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor succes gentages: Fun Camp for børn med sjove aktiviteter i sommerferien

Af Emil Kjær Jørgensen

Sommerferien er en særlig tid, som de fleste ser frem til, da familien og venner samles og nye minder skabes. Trods omstændighederne i år, så er det ikke anderledes – udover det faktum at mange vælger at skabe minderne i Danmark.

For andet år i træk (uge 27 & 31) afvikler Maximum  Fun Camp 2021.

En uge for børn, der har lyst til at skabe nye minder med gode venner og masser af grin. Sluk deres skærm, så de kan have en sommerferien med den fedeste uge fyldt med spændende aktiviteter og gode oplevelser.

Det skriver Maximum Aalborg i en pressemeddelelse.

Stor succes gentages: Fun Camp for børn med sjove aktiviteter i sommerferien
Foto: Maximum Aalborg

Hvad er Fun Camp?

Fun Camp er Maximums svar på en sommerlejr, hvor der i uge 27 & uge 31 i sommerferien, er planlagt et aktivitetsfyldt program for børn i alderen 8-14 år. Ugens program har masser af fokus på leg og bevægelse, hvor nye venskaber kan opstå og nuværende venskaber kan spire.

”Nu har centeret desværre været lukket i 6 måneder, pga. Covid-19. At vi så nu kan åbne op og fylde centeret med børn, synes jeg bare er skønt og kan ikke vente med at komme i gang” fortæller centerchef, Jannie Selmer som fortsætter:

”Det skønne ved børn er, at de er så umiddelbare og der skal ikke meget til at glæde dem, så at kunne give dem på én gang til alle vores aktiviteter, bliver så fedt”

I hele uge 27 & uge 31 udfordres børnene i Maximums mange aktiviteter, hvor en instruktør står klar til at vejlede og hjælpe børnene. Instruktørerne er sat godt ind i de skærpede regler i forhold til Covid-19, så forældrene trygt kan sende deres børn afsted, så de kan komme til at prøve kræfter med bl.a.

Stor succes gentages: Fun Camp for børn med sjove aktiviteter i sommerferien
Foto: Maximum Aalborg

Jump’n’Fun

2.500 m2 stor trampolinpark, hvor børnene kan boltre sig i vilde trampoliner, svævebaner, og klatrevægge i trygge og professionelle rammer. Så har du et barn der er vild med klatring eller havetrampolinen, vil de med garanti elske Jump’n’Fun.

Bowl’n’Fun

Bowling er en sport, alle aldre kan være med til og er perfekt til når der skal hygges, men også når der skal konkurreres. Med 16 bowlingbaner og musikvideoer, forenden af banerne, bliver det en fest når børnene skal skyde kuglerne afsted.

Cube Challenge

Cube er et holdspil, hvor man skal gennemføre en række forskellige opgaver. Der er 25 aktivitetsrum, hvor børnene vil blive udfordret på sine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder.

Her sættes der fokus på sammenhold, imens der løses opgave på tid. Man kan komme igennem rum hvor der skal kastes med bolde, rum hvor man skal balancere, rum hvor man skal være hurtig på aftrækkeren eller rum hvor man skal guide en person, der skal styre luftskib i blinde. Og dette er kun nogle af de sjove rum, man kan prøve i Cube.

Escape Room

Dem der har lyst, kan tage udfordringen op med Escape Room, som sætter tålmodighed og sammenholdet på prøve, når de mystiske gåder skal løses. Så er spørgsmålet om alle når ud i tide, så det kan fortsætte til næste aktivitet.

Laser Hero

Det spændende spil, hvor det er helt lovligt at ramme sin bedste ven og hvor det er, man ikke får blå mærker af at blive skudt. Et stort lys- og lydshow danner rammen om den helt rette stemning til en hæsblæsende jagt på point!

Virtuel Reality

Fra det ene øjeblik at stå i Maximums kæmpe oplevelsescenter, til et andet øjeblik hvor man står i en virtuel verden med kun de andre spillere. Tag virtual reality brillerne på og træd ind i en ny verden, hvor kun én ting tæller: Missionen.

Børne yoga og leg

Fitnesscenteret Fit Zone, der også hører til i som Maximum, vil der også være lege og børne yoga i deres spejlsal, så børnene kan komme ned i et andet gear end ved de andre aktiviteter, men stadig have det sjovt sammen med de andre.

Wilt

Der vil være fart over feltet når der sættes gang i lokumsræset, rodeotyr, bumber fodbold, bueskydning og meget mere. Det er alle aktiviteter som Wilt byder på. Wilt er også en del af Maximum, og deres team glæder sig rigtig meget til at være en del af Fun Camp, hvor de kan få lov at give børnene masser af sjove grin og oplevelse.

Hvordan kan man komme med til en uges sjov?

Har du et barn der har mod på Maximums mange udfordringer? Så kan man læse mere om Fun Camp her.

Hvor: Maximum, Fiskene 10, 9200 Aalborg
Hvornår: Alle dage i uge 27 – 5. juli t.o.m. 9. juli 2021, uge 31 – 2. august t.o.m. 6. august 2021 fra 8.45-15.00 (Fredag er der afslutning 15.00-16.30, hvor forældre er velkommen til at deltage)
Hvem: Alle børn i alderen 8-14 år
Hvad koster det: Pris for hele ugen pr. barn kr. 1.199 – inkl. frugt og frokost hver dag.

Om fredagen er det muligt at tilkøbe den populære grillbuffet til kr. 199 pr. forældre/værge/søskende.