Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frost & Kjøller udvider: Er rykket i store lokaler i hjertet af Aalborg

Af Christine Luca Hornemann

Både ejerbolig -og lejeboligmarkedet har sat skub i flere firmaers vækst i Aalborg og omegn.

Powerkvinden, Anne Mette Frost, med den lyserøde hjem, og hele holdet bag Frost & Kjøller Ejendomme er rykket i nye kontorlokaler i Danmarksgade.

En drøm er blevet til virkelighed

Frost & Kjøller Ejendomme A/S står blandt andet bag nogle af de nybyggede boliger på Marshalls Allé og ved Hasseris Enge.

På kun få år har Frost og Kjøller Ejendomme A/S placeret sig på kortet over boligudlejningsfirmaer i Aalborg og omegn.

Nu er de rykket tættere på deres lejere, og har åbnet nyt kontor i hjertet af Aalborg. På mange måder en drøm der er blevet til virkelighed for det lokale udlejningsfirma.

”Vi har på få år skabt en sund forretning, og da muligheden for at flytte ind i vores egne lokaler opstod, blev det et naturligt skridt for os, at Frost og Kjøller Ejendomme A/S skulle udvide vores kontorlokaler, samtidig med at vores ejendoms- og projektportefølje ekspanderede” fortæller Anne Mette Frost, partner i Frost og Kjøller Ejendomme A/S.

Frost & Kjøller udvider: Er rykket i store lokaler i hjertet af Aalborg

 

Frost og Kjøller Ejendomme A/S kommer i øjenhøjde i Danmarksgade, og her kan deres lejere se teamet bag firmaet.

”Vi bliver synlige og står på egne ben ved ikke at gemme os væk på et lukket kontor. I stedet skaber vi plads til, at vi har vores egen identitet i nogle anderledes og spændende rammer.

I de nye lokaler er der højt til loftet og plads til at fremtidige projekter og kreative ideer kan få frit spillerum. Vi glæder os til at byde vores lejere og kunder velkommen i de nye lokaler,” slutter Anne Mette Frost.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Frost & Kjøller udvider: Er rykket i store lokaler i hjertet af Aalborg

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel

Andre læser også