Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frisk vand og Kinder-is: Vestre Fjordpark åbner igen i påsken

Af Stine Kjølby Christensen

Som vi kunne fortælle tidligere på dagen, er der håb forude for folk, der drømmer om stigende temperaturer, solskin og måske muligheden for at pakke vinterjakken helt væk.

I hele landet stiger temperaturen nemlig langsomt, men sikkert frem mod påskedagene.

Lige nu lover prognosen hos DMI bedst vejr i Aalborg skærtorsdag med 12 grader og sol, langfredag med 15 grader og en påskelørdag med 15 grader og fuld sol.

Og derfor er det jo helt perfekt, at Vestre Fjordpark åbner op for en ny sæson skærtorsdag d. 18. april med nyt frisk vand fra Limfjorden i de tre bassiner og ikke mindst masser af nyheder i SALT Café.

Flere nyheder i fryseren

Sidste sommer var nærmest uden ende, og den populære SALT Café havde konstant travlt. Der blev blandt andet produceret intet mindre end 3.720 liter guf, og de ansatte knoklede for at køle gæsterne ned i sommerheden.

I år er der derfor opgraderet på flere fronter.

“Vi har fået flere frysere, så nu kan vi ekspedere tre gange så hurtigt,” forklarer Katerina Komselis, forpagter af SALT Café, til MigogAalborg.

Men der er også masser af nyheder i de nye frysere.

Frisk vand og Kinder-is: Vestre Fjordpark åbner igen i påsken
Foto: Unilever

SALT Café får nemlig de populære Kinder-is med iskolde varianter af både Kinder Mælkesnitten, Kinder Bueno, Kinder Sticks og Kinderægget.

Derudover kan man også mæske sig i Københavnerstang og Kæmpe Eskimo i helt nye udgaver – nemlig som kugleis.

“Når skolernes sommerferie starter, kommer der også en lille is-vogn, der kun sælger pind-is. Så vi er mere end klar til masser af glade gæster og godt vejr,” lover Katerina.

Men udover fristende nyheder i fryserne, vil SALT Café også gøre deres for, at Vestre Fjordpark bliver mere bæredygtig i fremtiden. Derfor kan man i den nye sæson tilkøbe stålsugerør, som man kan bruge igen og igen … og igen.

SALT Café holder åbent i hele påsken. Katerina fortæller, at hun efter påsken har åbent alle helligdage og weekender frem til midten af maj, hvor der også bliver åbent i hverdagene.

Hvad: Vestre Fjordpark og SALT Café åbner igen
Hvor: Vestre Fjordpark
Hvornår: Torsdag d. 18. april

Del artikel