Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Støt lokalt: Friis Shoppingcenter inviterer til Late Night Shopping

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Byens butikker har haft et hårdt år med nedlukninger på stribe, og mange kunder har i stedet tyet til online shopping.

Nu er der heldigvis blevet genåbnet igen, og her er det vigtigt, at vi griber muligheden og støtter dem ved at shoppe lokalt.

På fredag bliver der rig mulighed for at fyre nogle lommepenge af, når Friis Shoppingcenter holder Late Night Shopping.

Støt lokalt: Friis Shoppingcenter inviterer til Late Night Shopping
Foto: Stine Kjølby Christensen

Det betyder, at du helt fra kl. 10.00 – 22.00 kan shoppe i alle centerets butikker, der selvfølgelig kører med gode rabatter helt fra morgen til aften.

“Vi glæder os helt vildt til at gense de af vores kunder, der ikke har haft muligheden for at besøge os siden genåbningen.

Fordelen er jo også, at man på fredag har mulighed for at besøge os over hele dagen, så der skulle gerne være masser af plads til alle,” siger Marian Park Petersen, Marketing Koordinator i Friis Shoppingcenter.

Derudover garanterer Friis selvfølgelig, at der lægges stor vægt på, at alle restriktioner overholdes hele dagen, så det kan blive en tryg oplevelse for alle.

Færre events, flere rabatter

På grund af det høje incidenstal i Aalborg har Friis Shoppingcenter også skippet deres ellers populære events, der normalt følger med sådan en dag, og i stedet lagt vægt på at lave gode tilbud til de kunder, der kigger forbi.

Blandt andet giver Envii, Selected, Vero Moda, Vibholm, Vero Moda, Imerco Home 20 % rabat på hele butikken, mens Magasin eksempelvis giver 20 % rabat på masser af boligvarer.

Espresso House kører tilbud på deres populære snurrer til en flad 10’er, mens Lagkagehuset giver 30 % rabat på både kaffe og islatte.

Du kan se en oversigt over alle butikkernes tilbud lige her.

“Vi har jo også for nylig lanceret en ny app, hvor vores kunder kan følge med i, hvad der sker i centeret.

Her vil man bl.a. blive belønnet med point, når man tjekker ind i app’en – point, der kan indløses til lækre præmier og rabatter i butikkerne – så den håber vi også, at man benytter sig af på fredag,” siger Marian.

Den 4. juni er der cykelløb i Aalborgs gader, hvor flere centrale veje bliver spærret. Det får dog ikke nogen betydning, hvis du skal shoppe i Friis, da vejen hertil ikke er iblandt dem.