ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Største uge nogensinde i Friis: Her er programmet for fire dages åbningsfest

Af Michael Qureshi

Som de fleste garanteret er klar over, så er det nu på torsdag, at Magasin endelig slår dørene op for deres nye shopping-paradis i Aalborg.

Men det er ikke kun i selve Magasin, at der bliver kæmpe fest, når det berømte varehus åbner den 20. september.

Det markerer samtidig også en helt ny start for Friis Shoppingcenter, der har været meget igennem, men nu er kommet gevaldigt styrket ud på den anden side.

Friis er gået fra mange tomme kvadratmeter, ombygning til nu at blive en kæmpe shopping-attraktion i Aalborg.

Samtidig er flere populære spisesteder som sandwichkæden Anettes Sandwich, D’Let og Dalle Valle er åbnet.

Så for Friis Shoppingcenter markerer man også ugen som en Grand Opening af det “nye” Friis.

Det bliver fejret med fuld musik, lækkerier, gaver, gratis treats, kreative workshops og meget mere, når Friis Shoppingcenter efter en gennemgribende ombygning inviterer til Grand Opening fra den 20. til den 23. september.

Største uge nogensinde i Friis: Her er programmet for fire dages åbningsfest

Gratis blomster og DJs

Alle butikker i centeret har nu åbent om søndagen, og alle fire dage er der planlagt en række spændende aktiviteter – alt sammen gratis for alle, der har lyst til at kigge forbi for at opleve feststemningen og se, hvor flot Friis er blevet.

Særligt torsdag den 20. september, hvor Magasin åbner som en del af Friis Shoppingcenter, er der fuld tryk på programmet.

Her vil der blandt andet være mulighed for at få lagt makeup og neglelak af Matas’ eksperter, og der uddeles blomster til 200 heldige Grand Opening-besøgende.

Endelig vil der også være musikalske indslag på dagen, hvor både DJ’s og lokale up-and-coming musiktalenter vil sørge for, at stemningen er helt i top blandt de shoppeglade nordjyder.

Det lokalkendte blomstertalent Jonas Jensen laver et inspirerende show, hvor han laver flotte efterårsbuketter og giver inspiration til at dekorere hjemmet med smukke blade og blomster.

Største uge nogensinde i Friis: Her er programmet for fire dages åbningsfest

Ølsmagning, 1000 minicupcakes og gratis hårstyling

De øvrige dage vil ligeledes være spækket med aktiviteter for både store og små med bl.a. konkurrencer, ølsmagning i samarbejde med Thisted Bryghus, gratis hårstyling med Poul M, uddeling af 1.000 minicupcakes og meget mere.

Blandt andet vil der om søndagen være arrangeret en kreativ workshop for børnene, som kan prøve kræfter med at lave deres egne efterårsdekorationer.

Alle fire dage fragter Friis’ cykeltaxa kunderne rundt i byen, og i det hele taget er der god grund til at kigge ned i Friis Shoppingcenter i Grand Opening-dagene.

Et shoppingcenter med helt nyt look

Center Manager i Friis Shoppingcenter, Lotte Vestergaard Skou, glæder sig stort til at byde aalborgenserne indenfor i et shoppingcenter, som ikke længere bærer præg af ombygning:

“Det bliver en kæmpe fest for os i Friis, for vi har længe planlagt alle disse events, oplevelser og gaver til kunderne, som vi glæder os enormt meget til at fyre af på én gang.

Samtidig vil hele Friis Shoppingcenter gerne bakke op om Magasins åbning, og det viser vi ved at markere den fælles indvielse af de nye lokaler i alle butikkerne og i hele centeret.

Vi glæder os så meget til at vise det nye Friis frem fra sin bedste side og håber selvfølgelig, at alle vores mange gode kunder vil tage godt imod det og sørge for at kigge forbi for at opleve det hele,” siger Lotte Vestergaard Skou.

Del artikel