ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Støt lokalt: Friis Shoppingcenter holder Late Night Shopping

Af Nathalia Hentze Nielsen

På fredag den 3. september er der liv og glade dage i Aalborg, når Friis Shoppingcenter afholder deres årlige Late Night Shopping.

Det bliver en hyggelig dag, hvor man får mulighed for at støtte det lokale handelsliv samtidig med, at man kan nyde lidt selvforkælelse og få store besparelser til stemningsfyldte toner fra en DJ.

Friis slår dørene op fra kl. 10.00 til 22.00, og der er planlagt en hel dag med fede events.

Vind masser af fantastiske præmier

Én af de mange spændende events til Late Night er det såkaldte “Ballon event”, der foregår fra kl. 16.00 til 19.00 eller så længe lager haves.

Her kan man gennem Friis’ app kan indløse et lod, som udløser en ballon med mange fantastiske præmier. Præmierne vil være sponsoreret af butikkerne og vil indeholde alt fra rabatter til gavekort.

Man kan også besøge Mani Pine’s showroom i Friis den 3.  og 4. september, hvor man har mulighed for at vinde sin helt egen vinreol.

Man skal blot tegne, hvordan reolen skal se ud, og aflevere skitsen på førnævnte datoer, så er man med i lodtrækningen.

Forkæl dine smagsløg og ører

For at skabe en festlig ramme for shoppeoplevelsen sørger Friis også for fed musik fra DJ Vivien Oldy, der er kendt for at skabe en mangfoldig fest.

Med inspiration fra Berlin og hendes helt unikke øre for lækre toner blander hun gamle klassikere med jazz, soft house og humor i tidsrummet kl. 15.00 til 22.00 i Friis Shoppingcenter på første sal.

I løbet af en lang shoppedag vil man også begynde at mærke sulten på et tidspunkt, og her får man rig mulighed for at forkæl sine smagsløg med mad og drikke.

I løbet af formiddagen fra kl. 11.00 til 12.00 vil Friis Shoppingcenters spisesteder uddele sunde appetizers og lidt opkvikkende at drikke.

Om aftenen er der fokus på selvforkælelse og lidt til den søde tand. Her disker spisestederne op med kage og is. Derudover serveres der lækre cocktails i tidsrummet kl. 20.00 til 22.00, hvor man kan vælge mellem delikate drinks, mikset af bartendere.

Du kan se en oversigt over alle butikkernes tilbud lige her.

Hvad: Late Night Shopping i Friis
Hvor: 
Friis Shoppingcenter
Hvornår: Fredag, 3. september, kl.  10.00 – 22.00

Del artikel