Friis afslører nye planer: H&M åbner megastore og deres Home-koncept

Skrevet af: Michael Qureshi
Dette er et PR-foto og ikke nødvendigvis sådan det skal ud i Friis
Dette er et PR-foto og ikke nødvendigvis sådan det skal ud i Friis

Det vælter ind med stærke nyheder fra Friis Shoppingcenter.

Som vi skrev forleden, så bliver Dalle Valle en af Aalborgs største restauranter, og den kommer til at ligge i gadeplan i Friis Shoppingcenter med udendørs servering, når den åbner inden for et par måneder.

Fredag morgen er der godt nyt til de shoppinggale aalborgensere. H&M satser stort på Aalborg og placerer en af deres allerstørste butikker i Danmark i Friis Shoppingcenter.

Det betyder, at H&M rykker fra deres nuværende placering i Friis, og bliver en megastore på 2500 kvadratmeter i to plan. Derudover har de også annonceret, at de åbner deres H&M Home i samme lokation.

H&M Home er den svenske gigants interiør-koncept, og det er blevet særdeles populært i hele Danmark. For ganske nylig åbnede man H&M Home ude i Shoppen i City Syd, men nu bliver der altså også en afdeling til dem inde i Aalborg midtby.“Planlægningen af den store ombygning af centret er i fuld gang, og vi er meget tilfredse med nu at have tegnet en stor aftale med H&M om etablering af en helt ny og langt større butik i Friis, siger centerchef Lotte Vestergaard Skou fra Friis Shoppingcenter.

Læs også: Friis Shoppingcenter løfter lidt af sløret: Så stort bliver Dalle Valle

Hun glæder sig til at kunne præsentere Aalborg for et helt nyt forvandlet Friis.

“Magasin, H&M og Dalle Valle bliver blandt de bærende koncepter i det nye Friis Shoppingcenter, og her har vi at gøre med meget stærke brands, der kan være med til at øge centrets tiltrækningskraft markant.”

Selected åbner ny flot butik torsdag d 6 april

Ombygningen kommer til at indebære flere omrokeringer i centret. Nogle butikker som H&M og Selected flytter til nye placeringer, mens Bahne lukker. Vero Moda er allerede flyttet, og til efteråret renoverer de butikken, som vil stå klar med et nyt koncept.

Duften af chokoladebollerne breder sig igen: Nu er Slotsbageren endelig flyttet