Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri tapas-bar revet væk: Cafeministeriet udvider nu med nye datoer

Af Michael Qureshi

Cafeministeriet har tilsyneladende ramt plet med et nyt koncept.

Den populære café lokkede for nylig på deres Facebook med tre timers fri tapas-bar på søndage i oktober for blot 155 kr.

Det er i den grad noget, der har vakt opmærksomhed bland sultne aalborgensere, og alle borde på de pågældende datoer blev hurtigt revet væk.

Overvældet af interessen

Derfor har Cafeministeriet nu udvidet med yderligere datoer for at kunne rumme den enorme interesse for konceptet med lækker tapas-buffet til en meget fornuftig pris.

“Vi er faktisk lidt overvældede af interessen for det, og vi har meldt udsolgt på de datoer, vi først meldte ud. Så nu udvider vi med endnu tre søndage, og vi starter faktisk allerede her nu på søndag den 17. september,” fortæller indehaver Martin Klyvø til MigogAalborg.

Han fortæller, at Caféministeriet meget gerne prøver forskellige koncepter af. Tidligere har de også lanceret et helt specielt morgenmads-koncept.

Vigtigt at prøve koncepter af

Blandt andet fordi brunch er noget enhver café med respekt for sig selv byder på. Du kan læse om morgenmads-konceptet her

“Det er vigtigt for os, at vi prøver ting af. Det har tydeligvis været populært med den her ide om at have fri tapas-bar i nogle timer. Konceptet er meget simpelt, men vi lover naturligvis, at kvaliteten på maden er høj som altid på Caféministeriet,” siger Martin Klyvø.

De nye datoer er søndag den 17. september, 24. september samt 1. oktober. Du kan booke bord her