Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fremhæves internationalt igen: Aalborg er blandt de 25 bedste mindre byer i verden

Af Michael Qureshi

Vi elsker klap på skulderen, ros og smiger i Aalborg.

Så det var med en vis stolthed, da New York Times rangerede Nordens Paris på en femteplads over steder, man skulle besøge i 2019.

Nu er der mere internationalt ros. Det meget anerkendte magasin Monocle med fokus på livsstil og kultur har placeret Aalborg som den 20. bedste mindre by i hele verden på en Top 25 liste.

De kalder det selv Small City-index, som rangerer verdens bedste mindre byer. Schweiziske Lausanne er på førstepladsen efterfulgt af Colorado i USA og så Bergen i Norge på en tredjeplads.

Utzon Center fremhæves

I Monocle har man blandt andet Utzon Center som must-visit sted i Aalborg, og direktør for Utzon Center Lasse Andersson er naturligvis stolt over, at man atter fremhæves som det også var tilfældet med New York Times-listen.

“Jeg er megastolt. Monocle peger på Aalborg og Utzon Center.

Efter mere end et års samarbejde med Monocle med radioprogram, artikler og besøg i London, så udkommer Monocle i dag med Aalborg i top 20 på deres nye Small Cities Index og Utzon Center og Alvar Aaltos fantastiske museum er reason to go.

For anden gang i år er Utzon Center nævnt som reason to go – først i New York Times og nu i Monocle. Tak til det bedste Dreamteam på Utzon for at give så meget kvalitet til alle vores besøgende. Og Aalborg er virkelig en fantastisk lille by,” lyder det fra Lasse Andersson i en udtalelse.

Del artikel

Andre læser også