Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drop-in hver uge: Nu kan du gå til yoga i Aalborg-café

Af Stine Kjølby Christensen

Siden åbningen har Freddy Green på Nytorv været helt gennemsigtig omkring, at de ønskede at være mere end blot et sted, man kom for at spise.

I madhuset, der rummer hele fem etager, drømte man nemlig også om at give sine gæster oplevelser, der rakte ud over dem, man propper i munden.

Det er blandt andet blevet til virkelighed gennem et samarbejde med WNESS CLUB, der hver torsdag inviterer alle og enhver til en yogasession – lige præcis i Freddy Greens lokaler.

Det er på hotdog-etagen (for reference, læs her), at du kan få et tiltrængt frirum – med udsigt til byens nok mest pulserende gade.

Drop-in hver uge: Nu kan du gå til yoga i Aalborg-café

Alle kan være med

Ifølge Siska Jørgensen, der står for selve sessionen, er drømmen at skabe et frirum midt i ugen, hvor de fremmødte kan slippe spændinger og genoprette deres indre balance.

“Jeg kommer til at guide dem gennem en behagelig yogapraksis, der kombinerer stræk, åndedrætsøvelser og meditation for at hjælpe med at finde ro, slippe spændinger og opnå mental klarhed,” fortæller hun.

Sessionen er tilpasset alle niveauer og foregår i en helt uformel og rolig atmosfære på toppen af madhuset.

Drop-in hver uge: Nu kan du gå til yoga i Aalborg-café

Efter sessionen kan man selvfølgelig vælge at blive til et nærende og lækkert måltid fra Freddy Green sammen med de andre, der har deltaget.

På denne måde ønsker Freddy Green og WNESS CLUB også at skabe et fællesskab på tværs af den ellers brede målgruppe, som madhuset henvender sig til.

Det koster 99 kr. pr. gang, og tilmelding sker her.

Del artikel

Andre læser også