Fredagskomik i Aalborg: Mick Øgendahls forsamlingshus underholder i Karolinelund

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Fredagsfesterne i Karolinelund er på grund af corona blevet erstattet af konceptet Fredagshygge, hvor der kun er plads til 500 siddende publikummer, og hvor alle myndighedernes retningslinjer bliver overholdt.

Jacob Dinesen er allerede blevet offentliggjort, og nu er Skråen klar med den næste store nyhed.

Der bliver lattergaranti fredag den 24. juli kl. 18.30, når du kan opleve Mick Øgendahls forsamlingshus med vennerne Jonas Mogensen og Mahamed Habane.

“Tre komikere som har været spærret inde alt for længe springer ud som kåde kalve på en kløvermark. Disse komikere bliver nok den sjoveste flok klovdyr, Danmark har set siden alt lukkede ned.

Da Corona lukkede Danmark ned, åbnede hukommelsen op. Alle tænkte: Kan alt blive det samme igen ? Tænk da forsamlingshuset lagde hus til gak og løjer. Da cigaret-fadet blev båret rundt af en træt Else i forklæde. Cigaretterne er væk – og det er Else nok også… MEN GAK OG LØJER DØR ALDRIG!!!,” skriver de om arrangementet.

Billetsalget er netop startet, og billetter kan købes i Salling (Aalborg), Skråens Billetcafé (mandag og onsdag kl.16-18) eller på Billetlugen.