ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fredagsbrag på stadion: Studererende kan komme gratis til AaB – OB

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB
Foto: AaB

Der er mange gode grunde til at tage på Aalborg Portland Park i morgen aften.

Den tidligere guldtræner Erik Hamrén står i spidsen for klubben i sin første hjemmekamp, AaB skal møde OB i en meget vigtig kamp for at komme væk fra bunden af tabellen – og så sker der masser af vilde ting i og omkring stadion.

Flere af AaB’s samarbejdspartnere har købt 3.000 billetter til Aalborg Portland Park, som de nu giver gratis til alle byens studerende. Der er allerede mange, der har sikret sig en billet, men der er stadig lidt billetter til rådighed endnu.

Studerende på videregående uddannelser kan tilmelde sig arrangementet via først-til-mølle her. (OBS: Inden kl. 12.00 fredag)

Det sker til Students’ Grandstand Party

Udover en gratis tur på stadion har Scan Global Logistics sørget for, at den aalborgensiske DJ Rikke Darling, der er landets førende kvindelige DJ, bringer stemningen på Aalborg Portland Park på kogepunktet op til kickoff.

Inden Rikke Darling sætter gang i fredagsfesten, vil der i hal 1 være en stor jobmesse fra kl. 15.00-17.00.

Her kan de studerende besøge repræsentanter for en række nordjyske virksomheder for at høre om muligheder for studiejob og praktik, så uddannelsesforløbet kan blive så godt som overhovedet muligt.  

De 1.000 første studerende på jobmessen får ved indgangen til hal 1 udleveret en voucher til en gratis øl eller sodavand fra Royal Unibrew. Voucheren kan bruges fra kl. 17.00 til kl. 18.30 i Bod 9 og Bod 10 på Vesttribunen.

“Sidste år fik “Students’ Grandstand Party” en fantastisk debut med en feststemt og fyldt Vesttribunen, da netop OB blev besejret med 2-0. Det ser vi selvfølgelig gerne gentaget i år, hvor vi sammen med Det Nordjyske Mediehus, Royal Unibrew og Scan Global Logistics er værter for en kæmpe fest på tribunen for flere tusinde studerende,” siger AaB’s kommercielle direktør, Jesper Elkjær.

Programmet for “Students’ Grandstand Party” 30. september ser således ud:  

Kl. 15.00 – 17.00: Jobmesse i hal 1 på Aalborg Portland Park
Kl. 17.00: Dørene åbner til Aalborg Portland Park
Kl. 18.00-18.35: Rikke Darling
Kl. 19.00: Kampstart, AaB-OB

Studerende på videregående uddannelser kan tilmelde sig arrangementet via først-til-mølle her.

Du kan finde billetinfo til kampen her.

Del artikel