Franske specialiteter og snaskede burgere: Brdr. Price lancerer ny frokostmenu

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Efteråret står for døren, og det betyder også, at mange af Aalborgs køkkener er i fuld gang med at udskifte menuerne, så de passer til sæsonen.

Det er også tilfældet hos Brdr. Price på C.W. Obels Plads, der holder åbent hver dag til frokost.

Den nye frokostmenu tæller blandt andet moules provençales (danske linemuslinger i en krydret tomatsauce med hvidløg og sorte oliven med pommes frites), lakseterrine (luftig fars af laks og torsk, laksestrimler marineret i sherry samt kapers), carpaccio piemontese (skiver oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden).

Kvalitet og veltilberedte råvarer er fællesnævneren for alle retter hos Brdr. Price – og dét kan smages.

“Brdr. Price er et oplagt frokost-sted, uanset om du skal afholde møde, har en frokostdate … eller bare er sulten efter en voldsomt god burger,” fortæller Lasse Baun, restaurantchef.

Og hvor ellers møder burgere, franske specialiteter og eksperimenterende klassikere hinanden i så fin en synergi?

De smukke lokaler hos Brdr. Price indbyder da også til lidt af hvert, og den gode stemning er allerede bestilt på forhånd, når du træder ind ad døren fra C.W. Obels Plads.

Nyt på menuen – og en masse frokostfavoritter

For at imødekomme både stamgæster og nye besøgende har Price dog også valgt at bibeholde en god sjat af deres frokostfavoritter.

Heriblandt frokosttallerkenen, der er perfekt til dig, der gerne vil smage lidt forskelligt: æg, rejer, røget laks, tatar, charcuterie, ost og garniture.

Price’s burger er ligeså en uerstattelig klassiker, der efterhånden har hængt ved menuen i fire år.

“Den må der ikke røres ved,” fastslår Lasse Baun.

Som en vaskeægte klassiker består vidunderet af hakkebøf, bacon, friske tomater, salat, løg, syltede agurker, sennep, ketchup og Price’s egen burgermayo.

Hertil serveres jordnøddeoliestegte pommes frites med dip … der får englene til at synge.

“Vi vil gerne kunne imødekomme alle smage og behov, når gæsterne besøger os. Vi er ikke for snobbede til en solid burger, men kan samtidigt også godt lide at eksperimentere med lidt “finere” retter.

Prismæssigt kan de fleste hoppe på begge dele, det handler bare om, hvad man er mest til,” forklarer han.

Riiiigeligt smør til alle

Mens flere og flere steder slår sig på sundhedsforbedret mad, så er sagen en anden hos Restaurant Brdr. Price.

Her er smagen og kærligheden til mad i fokus og skal der bruges smør … så bliver der brugt riiiigeligt smør!

“Vores mission er at servere god mad, der smager godt. Det gør vi bedst ved at gå all-in på alle parametre, og ikke holde igen med noget. Hos os skal du have en smagsoplevelse, der er værd at huske på – og selvfølgelig at gentage igen og igen,” siger Lasse.

De to tv-brødre åbnede deres første restaurant i 2013, og i dag består familien af hele seks restauranter i hele Danmark.

Adam og James Price havde et ønske om at kunne tilbyde danskerne alt det mad, som de bedst selv kunne lide.

Der hersker altså ingen restaurant-trends i de herskabelige og hyggelige lokaler, men derimod et alsidigt menukort med mad for alle – og det gør sig heldigvis også gældende på frokostkortet.

Brdr. Price har åbent hver dag til frokost fra kl. 11.30 – 15.30, hvor du kan lade dig friste af nye sæsonretter og elskede klassikere.

Du finder mere info her.

Stor redningsaktion her til morgen: Rådyr reddet op af Limfjorden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Nordjyllands Beredskab
Foto: Nordjyllands Beredskab

I går aften kunne vi berette, at Nordjyllands Politi var nødt til at rykke ud i Limfjordstunnelen, da en mand simpelthen kom gående med sin cykel i sydgående retning. Den historie kan du læse lige her.

Her til morgen var det så et andet sted i Limfjorden, at der var kommet en på afveje.

Tidligt tirsdag morgen, kl. 06.30, blev Nordjylland Beredskab nemlig kaldt ud til en noget speciel redningsaktion. Det bekræfter de over for MigogAalborg.

Klokken cirka 06.30 blev der observeret et svømmende rådyr i området mellem Musikkens Hus og Stigsborg Brygge, som faktisk er ret tæt på selvsamme område, hvor der lige nu plasker en delfin rundt.

Men som en vaskeægte Disney-historie endte det hele lykkeligt.

Foto: Nordjyllands Beredskab

Da MigogAalborg kontaktede Nordjylland Beredskab var beredskabsmester René Jensen netop færdig med dagens vagt, men til TV2 Nord siger han:

“Så snart vi kommer i land, sætter vi rådyret fri på det grønne græs ved bådlauget. Vi kan ikke køre det længere op i skoven, for det var aggressivt og bare gerne ville afsted.

Det rystede også og var skræmt oven på oplevelsen, men det så ud til at have det godt og havde ikke taget skade.”

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Flyv til København for 299 kr.: DAT sætter “Først til Mølle” billetter til salg i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Som vi kunne fortælle forleden, så starter det danske regionale flyselskab DAT med at flyve på den populære indenrigsrute Aalborg-København fra mandag d. 8. juni.

Flyselskabet tilbyder allerede billige billetter på ruten fra 399 kr. hver vej, og i dag tirsdag d. 2. juni starter de så med et helt vildt tilbud.

Den første tirsdag i hver måned kører man nemlig med kampagnen -´Først til mølle´, og klokken 12.00 i dag sætter man altså et antal billetter til salg for en særdeles skarp pris.

Gælder både København og Bornholm

Det gælder faktisk både til København og Bornholm fra Aalborg, og i anledning af åbningen af København-ruten sættes ekstra mange billige billetter i salg.

“Alle vores billetter på alle vores ruter i Danmark bliver sat til salg for kun 299,- DKK per vej.

Idet juni er første måned på vores nye rute mellem Aalborg og København, sætter vi ekstra mange billetter til salg i dag til ’Først til mølle.’” udtaler DAT’s direktør Jesper Rungholm til MigogAalborg.

Han tilføjer;

“Men du skal være hurtig, da vi normalt har udsolgt, allerede en time efter de bliver sat til salg klokken 12 middag samme dag.”

Køb nu – og flyv næste måned

DAT’s Først til mølle billetter gælder for den efterfølgende måned. – Dvs. billetter du køber i juni, er gældende for juli måned.

Da det ser ud til at de danske grænser er lukket henover sommeren, er det en oplagt mulighed at få fingre i ekstremt billige billetter til København, eller Danmarks ferieø nummer 1, Bornholm!

Her flyver DAT nemlig også til direkte til fra Aalborg hele sommeren.

Sid klar ved tasterne klokken 12.00 i dag og klik ind her på dat.dk for de helt særlige billige billetter.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Kom på afveje: Mand kom gående med sin cykel i Limfjordstunnelen

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Kim Matthai Leland
Foto: Kim Matthai Leland

Det er ikke hver dag, at politiet må kaldes ud til en person, der går midt i Limfjordstunnelen.

Men det skete her 2. pinsedag til aften. Først blev det meldt ud på Vejdirektoratets side, at bilister skulle være opmærksomme på en person, der gik i tunnelen.

Nu bekræfter Nordjyllands Politi overfor Nordjyske, at man rykkede ud til en gående person i Limfjordstunnelen. Manden kom simpelthen gående med sin cykel i sydgående retning.

Var ikke beruset

Politiet måtte først dirigere trafikken over i det andet tunnelrør, før de kunne sende betjente afsted ind for at standse manden.

“Hvordan dælen han er endt dernede, kunne vi godt tænke os at vide, for det kunne jo være endt i noget værre noget,” siger vagtchef Per Jørgensen til Nordjyske.

Politiet fortæller desuden, at manden ikke var beruset.

Generelt har det ellers været en stille 2. pinsedag for Nordjyllands Politi. På Twitter har de lagt adskillige opslag lige fra Aalborg, Frederikshavn og Skagen.

Mange har været ude og nyde det gode vejr, men folk har været gode til at holde afstand og udvise hensyn, oplyser Nordjyllands Politi.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her