ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fræk underholdning i Nordjylland

Af Redaktionen

Annonce

Nordjylland har masser af smuk natur at byde på, men kan også sagtens være med hvad det kulturelle angår.
Bylivet er livligt og inspirerende. Vil man ud at se på damer, er mulighederne ganske gode. På Jomfru Ane Gade i Aalborg finder man eksklusive steder, hvor dejlige damer optræder med begejstringsvækkende strip show. En hage ved de eksklusive steder på Jomfru Ane Gade i Aalborg, er, at de dejlige damer også optræder med mere end strip. At lokke dig til at byde på dyr champagne, er en del af jobrutinen for damerne sådanne steder.
Alternativt kan man selv bestille en stripper i Aalborg til at komme ud og optræde.

Strip Danmark har et pænt udvalg af strippere i Nordjylland, og det er ingen sag at booke strip til privatfesten. Til din egen fest er det dig der bestemmer prisen på champagnen, og så bliver det hurtigt et langt billigere alternativ. Strip til festen er et must, når stemningen skal op i gear. Især til fødselsdage og polterabends, hvor stripperen selvfølgelig sørger for at aftenens hovedperson modtager en lapdance. Og hvis det ønskes kan gommen sågar få en omgang med pisk og stearin, så han kan lære ikke at rende og gifte sig i tide og utide.

Tænk på at samle vennerne. Strip Danmark har en ‘minimum fem personer til stede policy’, for at det ikke bliver alt for intimt – et stripshow er trods alt blot underholdning. Fem personer er dog sjældent et problem at samle til hverken fødselsdag eller polterabend, men en hyggelig lille herreaften kan godt risikere at konflikte med bureauets policy på det område. De er dog til at snakke med, så nævn det i forbindelse med bookingen, så flasker det sig nok endda.

Er man ude efter en oplevelse med lige dele natur og kultur, og ikke rigtig synes af hjemmets fire vægge rummer dette, så kan stripperen også bookes til at optræde udendørs. Hvis du ved bookingen gør opmærksom på, at arrangementet foregår under åben himmel, så tager stripperen egen højttaler med, med show musik der kan overdøve fuglekvidren.

Skal det være helt uden fuglekvidder, så kan man alliere sig med den lokale beværtning. Kan I få et lille afsides aflukke, hvor beværtningens øvrige gæster ikke generes af bare bryster og gyngende baller, så er der intet i vejen for at få strip showet leveret på den måde. Beværtningen kan oven i købet få en samlet faktura på stripperen, sådan at hele balladen kan trækkes fra i regnskabet.

Både som alternativ og supplement til strip, kan en artist hyres til såkaldt boudoir servering. Det betyder at artisten serverer drinks med flashede bryster, hvor selve brystvorterne har et lille nipple cover monteret. Og som regel med et tassel hængende fra niplen. Det er mægtig festligt og får helt automatisk ekstra gang i barsalget. Ofte sidder de dog lidt løst disse nipple covers, og risikerer at falde af midt i udskænkningen, hvorved der er fare for at få en brystvorte i øjet, hvis man kommer for tæt på.

Jo jo, nordjyderne behøver bestemt ikke kede sig. Er det for dyrt med en tur på Jomfru Ane Gade i Aalborg, så er det nemt og ligetil at bestille en stripper hos Strip Danmark, og derved spare lidt på husholdningspengene.

Del artikel

Andre læser også