Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kun for voksne: Nordjysk hotel laver Danmarks frækkeste Valentines-ophold

Af Michael Qureshi

Det nordjyske spa- og wellness-hotel Hotel Viking har de seneste år haft enorm succes med sine Valentines-ophold, der over tid er blevet mere og mere luksuriøse.

I år har Hotel Viking, som blandt er kendt fra Løvens Hule, imidlertid lagt noget helt andet brænde i kakkelovnen.

Oven i de sædvanlige wellness-pakker målrettet par smider hotellet nemlig denne gang endnu flere hotte krydderier ind i ligningen.

Valentines-pakkerne kan således kombineres med både sexlegetøj og en fed tur i en af verdens mest sexede biler.

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness i Sæby, der sidste år vandt prisen som Nordjyllands Bedste Hotel og Danmarks Bedste Spa- og Wellness, har netop afsluttet en kæmpe renovering, der blandt andet byder på et helt nyt lounge-område, ny reception, nye omklædningsrum og endnu flere af de ekstra lækkert indrettede værelser.

Kun for voksne: Nordjysk hotel laver Danmarks frækkeste Valentines-ophold
Foto: Johny Kristensen / Fotograf Johny Kristensen

Danmarks frækkeste Valentines-date

Nu står hotellet over for en helt ny Valentines-sæson, hvor romantisk anlagte par denne gang kan skrue endnu mere op for temperaturen.

Det er således muligt at tilkøbe en ægte skattekiste af erotiske oplevelser med pakken Let’s Play Together fra Sinful.

De kalder det selv for Danmarks frækkeste Valentines-date i en pressemeddelelse.

Boksen fra Aarhus-firmaet Sinful er fyldt med pirrende legetøj, der med garanti kommer til at konkurrere med hotellets fitnessrum, og med næsten 20 forskellige slags voksenlegetøj er der næsten garanti for et Valentines-ophold ud over det sædvanlige.

Hvis Let’s Play Together-boksen ikke er nok til at få romantikken til at blomstre, har Hotel Viking også investeret i en Porsche 911, som gæsterne kan leje i helt ned til en time ad gangen.

Det ikoniske køretøj kan lejes på hotellet hele året rundt, men især omkring Valentines-dag oplever Hotel Viking ekstra stor efterspørgsel efter det, der for mange er (og forbliver) en livslang drengedrøm.

Hotel Viking ligger knap 45 minutters kørsel fra Aalborg.

Sjov og fræk gimmick

Hvis både erotikpakken og Porschen ikke er nok til at få skabt amoriner i luften, er der formentlig ikke ret meget, der kan.

Men skulle lysten være der, tilbyder Hotel Viking også, som altid, tilkøb af opgraderende vinmenuer og alt lige fra massage til luksusbehandlinger og saltscrubs, som man kan lægge i kurven sammen med Valentines-opholdet.

“For nu at blive lidt i jargonen, tvinger vi ikke noget ned i halsen på kunderne.

De erotiske pakker og Porschen er tilkøbsmuligheder for dem, der ønsker at sætte lidt mere kolorit på en i forvejen romantisk aften, og vi håber, at det denne ene aften om året vil blive set som en sjov og fræk gimmick for de helt kåde forårspar,” siger John Olesen, marketingchef på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness.

Den tidligere Løvens Hule-deltager Jacob Risgaard valgte i 2021-sæsonen at investere 2,5 millioner kroner i Hotel Viking, og siden da er hotellet for alvor kommet i søgelyset.

Hvis du er fristet, så kan du læse mere her.

Del artikel

Andre læser også