ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra sommerland til sommerhuse: Kendt direktør skifter job

Af Emil Kjær Jørgensen

Fårup Sommerlands adm. direktør, Per Dam Jensen, har valgt at fratræde sin stilling med udgangen af april for derefter at tiltræde som ny adm. direktør hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S.

Per Dam Jensen fortsætter som CEO i Fårup Sommerland indtil sin fratrædelse, og søgeprocessen efter en ny adm. direktør til Fårup Sommerland går nu i gang.

Det skriver Fårup Sommerland i dag i en pressemeddelelse.

“Vi ville selvfølgelig gerne have haft, at Per var fortsat i Fårup, idet vi er meget tilfredse med de resultater, der er skabt de seneste par år i godt samarbejde med bestyrelsen, ledelsen og hele staben i Fårup.

Samtidigt forstår vi, at han har fået et meget spændende tilbud og en mulighed, som han har valgt at sige ja til,” udtaler bestyrelsesformand i Fårup Sommerland, Ole Mølgaard.

Ole Mølgaard fortsætter:

“Per er fortsat ved rorpinden i Fårup indtil sæsonens start, og vi skilles i god ro og orden. Fårup har på en række områder udviklet sig meget de seneste par år, både eksternt og på de indre linjer.

Vi har en god organisation med en meget dygtig og erfaren ledergruppe, og vi har netop overstået en af de bedste sæsoner i lang tid, så det er et godt og stærkt Fårup og et spændende job, som vi nu skal finde en ny adm. direktør til, så vi ser lyst på fremtiden.”

Fra sommerland til sommerhuse: Kendt direktør skifter job
Fårup Sommerland

Afsked med noget helt specielt

Per Dam Jensen udtaler, at Fårup Sommerland er et fantastisk sted:

“Fårup er noget helt specielt, og parken og det gode hold vil altid betyde rigtig meget hos mig. Jeg har været her over flere omgange, og det stod ikke i kortene, at jeg skulle skifte.

Jeg har dog fået en helt unik mulighed af hovedejerne i Sol og Strand om at være med til at føre Sol og Strand ind i fremtiden i de kommende mange år, og den udfordring er simpelthen for interessant og udfordrende til ikke at sige ja til.

Jeg vil indtil forårets komme sammen med det dygtige team her sørge for, at Fårup bliver helt klar til sæson 2019, hvortil vi har masser af investeringer og spændende nyheder.

Jeg starter derefter 1. maj hos Sol og Strand og vil så til den tid glæde mig over et godt samarbejde med Fårup, idet både Fårup Sommerland og Sol og Strand er blandt fyrtårnene i turisme og derfor har mange fælles interesser,” afslutter Per Dam Jensen.

Del artikel