Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra i dag: Nu kan du vise din kærlighed med en hængelås i Nordens Paris

Af Emil Kjær Jørgensen

I Paris har det i mange år været populært for forelskede par at skrive deres navne på hængelåse og placere dem på broerne over Seinen.

Nu kommer fænomenet også til Nordens Paris – dog i en lidt anden udgave.

Friis Shoppingcenter har nemlig valgt at fejre Valentinsdag med både kondomer, et stort hjerte iklædt fjerboa og naturligvis hængelåse.

Fra i dag: Nu kan du vise din kærlighed med en hængelås i Nordens Paris

Valentinsdag med et twist

Friis Shoppingcenter uddeler ’love bags’ som indeholder et kondom, bolsje, chokolade og ikke mindst en hængelås.

På hængelåsen skal du skrive initialerne på en du holder af og dig selv, hvorefter du kan hænge låsen på det store fjerklædte hjerte, som du finder i stueetagen i centret. Hvad du bruger posens andre godter til, det er helt op til dig selv.

Friis Shoppingcenter fortæller, de har fået inspirationen til hængelåsen fra den famøse ’Love Lock Bridge’ i Paris. De lægger dog vægt på, at hjertet ikke kun er til kærestepar. Det er nemlig tiltænkt, at alle kan hænge en hængelås op på hjertet.

Så vil du forevige din kærlighed til din BFF, bedstemor, søskende, nabo eller din partner – så har du nu muligheden. Hjertet vil under og efter Valentins-kampagnen nemlig være udstillet i centret.

Fra i dag: Nu kan du vise din kærlighed med en hængelås i Nordens Paris

Et kækt modsvar til Aalborgs titel som Klamydiahovedstad

Posens indhold er ikke tilfældigt. Friis bestræber sig nemlig efter at være mere kække og har derfor også vedlagt et kondom i kærlighedsposen.

“Hvis vores uddeling af kondomer kan hjælpe med at nedbringe incidens antallet af klamydia-tilfælde i Aalborg – så kunne det jo være helt genialt,” udtaler Friis’ Center Manager, Henriette Sønder.

Fra i dag: Nu kan du vise din kærlighed med en hængelås i Nordens Paris

Sådan deltager du i kærligheden

Det er super simpelt at tage del i kærligheden i Friis. Hjertet finder du som nævnt i centrets stueetage fra d. 6. februar, hvor kærlighedsmaskinen er placeret ved siden af.

Her kan du via Friis PLUS+ app få din love-bag, som indeholder alt du skal bruge til en god Valentinsdag. På hjertet hænger der ligeledes en tusch, som du kan bruge til at skrive initialerne på dig og den person du holder af.

Der er blot 300 poser, så du skal skynde dig, hvis du vil tage del i Friis’ finurlige take på Valentinsdag.

Del artikel

Andre læser også