ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra gammel skøjtehal til nyt boligområde: Skøjtehaven er snart indflytningsklar

Af Emil Kjær Jørgensen

Fra skamplet til nyt, indbydende boligområde. Skøjtehallen i Vejgaard er fortid, og Skøjtehaven er en realitet.

Tilbage i august 2007 købte UNGBO DANMARK den gamle skøjtehal i Vejgaard af Aalborg Kommune.

I 2018 blev skøjtehallen revet ned, og omdannelsen til et attraktivt boligområde påbegyndtes. Nu står tre boligbyggerier klar på den tidligere skøjtegrund med indflytning fra februar 2020.

Det skriver UNGBO DANMARK i en pressemeddelelse.

UNGBO DANMARKs byggeprojekt på grunden har resulteret i tre etageejendomme med i alt 57 lejeboliger, som har et boligareal mellem 49-97 kvadratmeter.

Lejeboliger for alle

”Det har taget os mange år at nå hertil, og derfor glæder vi os ekstra over at kunne præsentere vores færdige projekt på Samsøgade i Vejgaard.

Med Skøjtehaven kan vi tilbyde moderne boliger i attraktive omgivelser, hvor kommende beboere er tæt på Aalborgs pulserende byliv, Vejgaards skønne naturområder og gode indkøbsmuligheder”, lyder det fra adm. direktør fra UNGBO DANMARK, Morten Myrhøj Kristensen.

Fra gammel skøjtehal til nyt boligområde: Skøjtehaven er snart indflytningsklar

Skøjtehaven består af både 2- og 3-værelses nyopførte lejligheder på 66 til 97 kvadratmeter med egen vestvendt altan eller terrasse.

Derudover har området en bygning udelukkende med mindre 2-værelses lejligheder med boligarealer mellem 49-54 kvadratmeter.

”Skøjtehaven er tiltænkt at kunne rumme alle – ung som ældre, studerende som pensionist. Derfor har vi indrettet Skøjtehaven med lejelejligheder i varierende størrelser”, fortæller Morten Myrhøj Kristensen og fortsætter:

”Det har fra start været vores vision at skabe et boligområde, som kan imødekomme efterspørgslen på attraktive lejeboliger i Aalborg for alle aldre. Og med udlejning af lejemålene i Skøjtehaven fra februar 2020 har vi nået målet.”

Del artikel