ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra boligdrøm til drømmebolig: HusCompagniet udvider med endnu en boligaften

Af Michael Qureshi
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg

Lysten til nybyggeri i Aalborg og omegn er fortsat skyhøj.

Det kan de i den grad skrive under på hos Danmarks største parcelhusbygger, HusCompagniet.

Aalborg og de omkringliggende byer er især attraktive at bygge nyt i, og derfor er der naturligvis mange spørgsmål omkring det at bygge nyt.

Det forsøger HusCompagniet at tage vare på, når de holder deres populære boligaftener, og til årets første her i marts er efterspørgslen så stor, at de har set sig nødsaget til at udvide med endnu et arrangement.

Det første i næste uge onsdag d. 11. marts er nemlig helt fyldt op, og derfor har man indsat endnu en Boligaften ugen efter onsdag d. 18. marts.

Så to uger i træk holder HusCompagniet holder stor boligaften i deres showroom på Blytækkervej 18-20 i Aalborg. Tilmelding er nødvendig lige her

Fra boligdrøm til drømmebolig: HusCompagniet udvider med endnu en boligaften
Foto: Huscompagniet

Bliv inspireret i deres store showroom

Her kommer man godt rundt omkring en række spændende emner, som er relevante for alle dem, der går med tanker og drømme om at bygge selv.

I deres enorme showroom er der desuden masser af muligheder at blive inspireret på, lige fra hvilke mursten der skal bruges, til hvordan køkkenet skal designes.

Den 18. marts møder man blandt andet Peter Jakobsen, der er afdelingsdirektør i HusCompagniet Nordjylland. Han fortæller lidt omkring fordelene ved at bygge nyt.

“Vi har endnu engang mærket stor interesse for vores boligaftener, hvor folk kommer ud og bliver inspireret, og vi kommer hele vejen rundt på de spørgsmål, folk har i forhold til at bygge nyt.

Det er fantastisk at vi kan samle så mange, at vi nu har udvidet med en ekstra aften.

Men der er heller ingen tvivl om, at mange føler, at de kommer derfra med mange gode råd,” siger Peter Jakobsen, afdelingsdirektør til MigogAalborg

HusCompagniet har også mærket stor succes med at holde Boligaften på samme tid, hvor det lige nu er Aalborg, som er den eneste afdeling med et ekstra arrangement.

Fra boligdrøm til drømmebolig: HusCompagniet udvider med endnu en boligaften

Gode råd om alt fra finansiering til haven

I Aalborg kommer man også til at møde Malene Randers og Christian Pedersen fra Nordea, som giver gode råd til, hvordan man bedst finansierer sit nybyggeri.

Hvis man i forvejen har et hus eller vil sikre værdien i sit nybyggeri, så er der også et spændende oplæg ved Klaus Kristjansen fra Danbolig Aalborg.

Sidst men ikke mindst er der gode råd og inspiration til have og indkørsel fra Per Kjær fra Buus & Co.

Der vil efterfølgende være mulighed for at få en snak med banken om finansieringsmuligheder/lånetyper og høre ejendomsmægleren om hvordan man bedst får solgt eksisterende bolig.

Ligeledes er der mulighed for at få indblik i de mange muligheder for at bygge nyt hus med HusCompagniet og finde inspiration til den helt rigtige have hos anlægsgartneren.

Afslutningsvis byder HusCompagniet på en forfriskning og lidt til ganen.

Tilmelding er nødvendig og sker via dette link 

Der er også begrænset antal pladser på ekstra aften, så man skal skynde sig og tilmelde sig.

Hvad: Boligaften HusCompagniet
Hvor: Blytækkervej
Hvornår: Onsdag d. 18. marts kl. 17-20

Del artikel