Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra Aalborg til Afrika – en familiedrevet succeshistorie

Af Annoncør

Midt i det pulserende Aalborg finder man en virksomhed, der fra deres base ved Aalborg Havnefront puster en eksotisk brise af eventyr og vild natur ind i bybilledet. Virksomheden, som for nylig har ændret navn fra Rickshaw Travels til Vores Afrika, er nemlig en familiedrevet forretning, der gennem årtier har arrangeret skræddersyede rejser til Afrika.

Baseret på en dyb kærlighed til kontinentet, har familien bag Vores Afrika gjort det til deres mission at tilbyde enestående rejseoplevelser, der bringer rejsende tæt på Afrikas utrolige landskaber, unikke kultur og utæmmet vildt. Deres kærlighed til kontinentet er ikke bare smittende, det er faktisk hele fundamentet for deres virksomhed.

Skræddersyede rejser, der tilpasses de rejsende

En af de primære destinationer for Vores Afrika er det naturskønne Tanzania. Denne østafrikanske nation er kendt for sin overvældende skønhed, rige dyreliv og spektakulære landskaber, og med Vores Afrika kan du nu udforske dette vidunderlige land på en dybt personlig og autentisk måde.

Vores Afrika arbejder tæt sammen med lokale partnere for at sikre, at deres kunder får mest muligt ud af deres oplevelser. Hvad enten du drømmer om rejser til Tanzania, at bestige Kilimanjaro, udforske Serengeti, eller opleve det lokale stammeliv i Lake Eyasi, er Vores Afrika klar til at gøre din drøm til virkelighed.

Hver enkelt tur, der arrangeres af Vores Afrika, er skræddersyet til rejsendes individuelle ønsker og behov. Hvert aspekt af din rejse – fra overnatningssteder til guidede ture – er håndplukket for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.

Fra Aalborg til Afrika med kærlighed

Familien bag Vores Afrika er ikke bare rejsearrangører – de er erfarne Afrika-rejsende selv. De har brugt årtier på at udforske kontinentet, skabe forbindelser og lære af deres egne rejseoplevelser. Denne erfaring og viden deles generøst med deres kunder, hvilket skaber en rejseoplevelse, der er lige så autentisk, som den er mindeværdig.


En af de ting, der virkelig sætter Vores Afrika foran i feltet, er deres engagement i at forberede deres kunder på den enestående oplevelse, der venter dem. Ud over deres skræddersyede rejseplaner, holder Vores Afrika også en række rejseforedrag og webinarer. De afholdes jævnligt for at give rejsende dybtgående viden om destinationerne, praktiske tips til rejsen og samtidig formidle den kærlighed til Afrika, som er drivkraften bag virksomheden.

Disse foredrag og webinarer er en fantastisk måde at begynde din rejse på, allerede inden du sætter fod på afrikansk jord. Du vil få en fornemmelse af, hvad du kan forvente, og blive inspireret til at opleve en destination, der er så radikalt anderledes fra den hverdag, de fleste af os kender.

Når du overvejer en rejse til Afrika, kan det derfor være værd at undersøge, hvad Vores Afrika har at byde på. Fra deres base i Aalborg er de klar til at hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse. Besøg deres hjemmeside og start din afrikanske eventyrrejse allerede i dag eller gå ind og find deres facebookside for at holde dig orienteret om kommende rejseforedrag.

Del artikel

Andre læser også