Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forvirrende corona-tid er forbi: Nu må Art By Me endelig åbne igen

Af Emil Kjær Jørgensen

Keramikcaféen Art By Me måtte ligesom så mange andre forretninger og caféer lukke ned, da statsminister Mette Frederiksen den 18. marts proklamerede næste skridt i nedlukningen af Danmark.

Siden da har corona været ét stort rod for Art By Me, som oprindeligt troede de måtte genåbne onsdag den 27. maj, men hvor et brev fra Erhvervsstyrelsen  afgjorde, at de IKKE åbne måtte alligevel.

Art By Me har et helt unikt koncept, og det har (desværre) medført, at myndighederne har haft svært ved at definere, hvilken del af genåbningen, som keramikcaféen hører under.

Men nu er der ENDELIGT godt nyt, som denne gang skulle være 100 % sikkert.

Genåbning med styr på restriktionerne

Erhvervsstyrelsen har defineret Art By Me som en indendørs fritidsaktivitet, og derfor er det nu helt lovligt at åbne.

I morgen, onsdag den 10. juni morgen kl. 12.00, kan de genåbne i de nye lokaler på Urbansgade 28, hvor Reberbans Blomster tidligere lå.

“Vi nåede jo kun at have åbent i få dage i de nye lokaler, før vi måtte lukke ned. Nu glæder vi os bare helt vildt til at kunne byde folk indenfor igen,” fortæller Mette Fruensgaard, der står bag Art By Me sammen med Annette Terp.

Keramikcaféen har naturligvis taget alverdens forholdsregler; for at sidde ved samme bord, skal man kende hinanden, der bliver max lukket 30 ind i butikken ad gangen, der er god afstand mellem bordene og ikke mindst masser af håndsprit.

Forvirrende corona-tid er forbi: Nu må Art By Me endelig åbne igen

Der er desuden lagt en halv times mellemrum mellem de forskellige bookinger, så personalet kan tørre borde, stole og diverse udstyr af.

Selvom corona på mange måder har været et skørt og forvirrende forløb for de to iværksættere, kigger de nu fremad på en travl sommer.

“Vi har allerede fået mange henvendelser på polterabender, så det tyder da på, at sommeren byder på en masse bryllupper,” siger Mette.

Du finder Art By Me på Urbansgade 28.

Du kan læse mere om de nye, flotte lokaler her.

Aalborg Tapas Festival

I perioden 8.-15. juni holder vi Tapas Festival. Få lækker Tapas To Go for 2 personer til kun 155 kr. Du kan hente fra bl.a. Penny Lane Café, San Giovanni, Good Life Society m.fl. Læs mere og book her

Forvirrende corona-tid er forbi: Nu må Art By Me endelig åbne igen

Del artikel

Andre læser også