Sidste dage med vildt tilbud: Byens Bagel har fået en forrygende start i Aalborg

I sidste uge slog Byens Bagel dørene op til deres første butik i Aalborg.
Siden har den populære bagel-shop ikke set sig tilbage.
Det hele startede i fredags i sidste uge med en lang kø, der snoede sig hele vejen ned af Reberbansgade med sultne aalborgensere, der ville smage på de lækre bagels.
I de efterfølgende dage har der været så travlt, at man simpelthen har været nødsaget til at melde udsolgt af de friskbagte bagels før selve lukketiden.
En af årsagerne til den gigantiske interesse er også åbningstilbuddet på 25 kr. for de velvoksne bagels.
Har gjort klar til mange mennesker
Tilbuddet gælder til og med i morgen fredag d. 13. maj, og indehaver Mikael Steffensen lover, at de har forberedt sig på et stort rykind.
“Vi har løbet rigtig stærkt, og alligevel er vi blevet overvældet af den store interesse fra aalborgenserne.
Vi er så taknemmelige for, at så mange gæster allerede har lagt vejen forbi os og smagt vores bagels. Vi ser heldigvis mange allerede kommer igen, så det er utrolig positivt.
Nu har vi forsøgt at forberede os så meget som muligt på især fredag, så vi ikke skal melde udsolgt igen. Men med Aalborg kan man aldrig vide,” siger Mikael Steffensen og griner.
Det har i den grad været en varm og forrygende start på tilværelsen i Aalborg for Byens Bagel, der allerede er en kæmpemæssig succes i Aarhus.
Blandt andet er bagelshoppen blevet kåret som Aarhus’ bedste takeaway hele to år i træk.
Noget tyder på, at de allerede erobrer mange bagel-hjerter i Aalborgs midtby.
Laves fra bunden
Byens Bagel tilbyder – som navnet antyder – gode, solide bagels med fyld i alle farver og afskygninger. Tæt på alt laves fra bunden: Lige fra brødet til dressingen til det friske grønt, der snittes hver eneste morgen.
For Mikael og hans partner Mick er det altafgørende for deres store succes nemlig deres fokus på råvarerne, og derfor er det også en uddannet kok, der har stået for at lave alt fra dressingerne til kompotter og salatblandingerne.
Opskriften på butikkens bagels har Mikael og Co. selv stået for, og med en hævetid på mindst 24 timer og ikke mindst det faktum, at det også er nybagt hele dagen rundt har været med til at sikre, at de nu kan tilbyde det helt perfekte bagelbrød.
“Det har taget 2,5 år at udvikle vores brød, så vi var sikre på, at det havde den helt rigtige skorpe, smag og konsistens. Inspirationen har vi hentet fra utallige bagere i USA, så vi kunne blive ved med at finpudse.
Nu er vi endelig nået i mål,” siger Mikael.
Du kan læse MigogAalborgs reportage, hvor vi smagte på flere bagels fra Byens Bagel her
Hvad: Byens Bagel har sidste to dage med bagels til 25 kr.
Hvor: Reberbansgade 13, 9000 Aalborg
Hvornår: Kører torsdag d. 12. maj og fredag d. 13. maj.