Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forny dit hjem med fototapet

Af Redaktionen

Annonce

Ønsker du at lave en make-over i hjemmet eller bare i et af rummene, men har hverken tiden eller pengene til den hel store tur kan fototapet være en mulighed. Fototapet kommer i et utal af varianter og kan tilpasses til enhver væg. Der er muligheder for at finde lige den variant, der passer til dit hus og der er alt fra palmestrande til find Holger motiver. Samtidig er der nemt at sætte op og tage ned igen, såfremt man ønsker at ændre det igen på et senere tidspunkt.

Det gør dem ideelle til f.eks. børneværelset, da de nemt kan skiftes ud som barnet bliver ældre og skifter smag. Samtidig er det en nem og billig måde at forny rummet på.

Sæt dine egne billeder på fototapet

Hvis du f.eks. på en ferie har taget det skønneste billede og ønsker at have det sat op på din væg, er det muligt at forstørre det og tilpasse det, så det passer til dit hjem. Det er i dag muligt at få specialfremstillet billedet uden voldsomme ekstra omkostninger og en perfekt måde at mindes en god ferie eller anden oplevelse. Hvilket også kan bruges som en unik og personlig gave til ham eller hende.

Fototapet er nemt at sætte op

Fototapet er nemt at sætte op på væggen og ved køb medfølger ikke alene en grundig vejledning, der kommer også tapetklister, som er nemt at arbejde med. Alt afhængig af hvor stort det bestilte billede til væggen er kommer fototapet i flere ruller så det er til at arbejde med. Også alene. Det er designet, så det kan justeres og skæres i enderne og siderne og derfor vil det altid passe til væggen. Er du i tvivl om hvordan du skal sætte fototapet op findes der på YouTube mange gode informationsvideoer.

Andre muligheder med fototapet

Der findes utallige muligheder med fototapet lige fra at dekorere en hel væg med et billede, men det er også muligt at få dem i mindre størrelser og bruge dem i stedet, frem for at hænge et billede op. De er ideelle i f.eks. køkkenet hvor man typisk har en lang smal væg som er svær at gøre noget ved. Her vil et fototapet med krydderinavne eller et godt citat passe perfekt ind. Det er kun fantasien, der sætter begrænsningen. De er også søde på en postkasse med familiens navn neden under.

 

Del artikel

Andre læser også