Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fornem hæder: JCD udråbt som et af verdens bedste Microsoft-huse

Af Redaktionen

It-virksomheden JCD i Aalborg er på en af verdens største Microsoft-konferencer udråbt som et af de it-huse i verden, der er allerbedst til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Dermed cementerer JCD sin status som et af landets mest specialiserede it-huse inden for ERP til erhverv.

It-virksomheden JCD har tidligere modtaget priser for sit arbejde med Microsofts forskellige it-løsninger og -værktøjer.

På konferencen Directions EMEA, der hvert år samler 2.400 udviklere, tekniske eksperter og ledende Microsoft-medarbejdere, har JCD netop høstet en honorable mention blandt verdens bedste til Business Central Infrastruktur.

Og selvom det lyder ret teknisk, har det stor indflydelse på den måde, hvorpå de danske kunder på Microsoft Business Central kommer godt fra land, når de implementerer ny ERP-løsning.

Microsoft stiller nogle partner-værktøjer til rådighed i forbindelse med Business Central, som skaber en ny struktur omkring udvikling, idriftsættelse og løbende vedligeholdelse af Microsofts ERP-løsning.

First movers strategi giver bonus

De indbyggede og automatiserede testværktøjer sørger blandt andet for, at kunderne oplever færre fejl, når de har taget ERP-løsningen i brug. Det sikrer en blidere overgang og en langt mere stabil drift efterfølgende.

“I forbindelse med lanceringen af Business Central på det danske marked har vi valgt at være first movers, hvilket har vist sig at være en fordel.

Nu har vi fået ros for at være blandt verdens bedste på Microsoft Business Central, og sagt på godt nordjysk er vi selvfølgelig lidt stolte over det,” siger Jørgen Bønsdorff, CEO i JCD A/S, der sidste år lod medarbejderne i virksomheden overtage aktierne i selskabet.

“Sidste år købte vi JCD ud af den tidligere ejerkreds, og det var et naturligt tidspunkt for os til at lade ejerskabet fordele sig på de mennesker, der hver dag er med til at sikre vores succes.

At vi nu havner på scenen sammen med de dygtigste i Microsoft-verden beviser, at det er en fordel med en virksomhed, hvor engagerede medarbejdere ejer en stor del,” kommenterer Jørgen Bønsdorff.

JCD, der tæller i alt 69 medarbejdere, har specialiseret sig i it-infrastruktur, webløsninger, ERP, butiksløsninger, produktionssystemer og cloudløsninger. Virksomheden har både små og mellemstore kunder samt nogle af Danmarks største virksomheder i kundeporteføljen.

Del artikel

Andre læser også