Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forhandlinger brudt sammen: Thomas Thomasberg bliver ikke ny AaB-træner

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto.
Arkivfoto.

De har flirtet længe, og både Randers og AaB har også bekræftet, at der har været reelle forhandlinger mellem Randers FC’s cheftræner Thomas Thomasberg og AaB.

Men de forhandlinger er nu afsluttet, og de er endt med, at Thomas Thomasberg bliver i Randers FC.

Det skriver Randers FC torsdag morgen.

Derfor bliver han i Randers FC

Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen udtaler:

“Vi er virkelig glade for, at Thomas også står i spidsen for vores stærke trænerteam fremadrettet, for det har hele tiden været vores ønske, at han skulle forblive Randers FC-cheftræner. Interessen for ham har været stor, men vi har ikke kunnet blive enige med AaB om en passende aftale, og derfor har vi nu lukket dialogen for at få arbejdsro for såvel Thomas som Randers FC. Han har været nysgerrig på interessen, men han er stadig ekstremt motiveret for at være i Randers FC.

Jeg kender ham virkelig godt og har kigget ham dybt i øjnene, og jeg kan se, at han stadig brænder for at udvikle videre på det fantastiske projekt, vi har gang i her, siger Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen om cheftræneren, der tilbage i maj 2021 forlængede sin kontrakt til 2025.

Thomas Thomasberg:

“Det er ærlig talt en lettelse, at der nu er kommet en afklaring, og jeg har fuld forståelse for og er helt afklaret med det resultat, det er endt ud med. Der skal ikke herske tvivl om, at jeg har været nysgerrig på den interesse, der har været fra AaB, for det er en god klub, som jeg har en fortid i og et nært forhold til.

Jeg er beæret over den interesse, der har været, for det viser, at klubben og jeg har præsteret godt. Når det så er sagt, så må der ikke herske tvivl om, at jeg er virkelig glad for at fortsætte i Randers FC, som i dette forløb også har vist, hvor meget de vil mig, siger Thomas Thomasberg.

Del artikel

Andre læser også