Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordele ved at tage kosttilskud

Af Redaktionen

I takt med at flere og flere begynder at beskæftige sig med træning, er flere og flere også begyndt at tænke mere over, hvad de putter i deres krop. 

Annoncør betalt indhold leveret af Jala-Helsekost

Ofte fører dette fokus til et mindre indtag af usunde fødevarer, der er proppet med tomme kalorier og mystiske e-numre. I og med at der sigtes mod en sundere livsstil, vil mange helst undgå at modarbejde resultaterne af deres hårde træning.

Dette opnås i høj grad ved at sige ”nej tak” til alt det usunde, men faktisk kan man også give sig selv en fordel ved at fokusere på at spise mere af alt det gode og sunde.

Det kan dog være svært at dække alle sin krops behov ind, uden at skulle gøre sin kostplan til en hel ph.d.-afhandling. Man kan dog hjælpe sig selv ved at tage ekstra vitaminer og mineraler via kosttilskud.

På denne måde sørger man for ikke at være underernæret, hvilket man faktisk godt kan komme til at være, selvom man spiser en masse hver dag.

D-vitamin

D-vitamin er et fantastisk supplement til din kostplan, da de fleste faktisk mangler dette vigtige vitamin.

Selvom det fås naturligt fra solen, skyldes den moderne livsstil, at mange simpelthen ikke får nok af det, da de tilbringer de fleste af dagtimerne inde på deres kontorer. Desuden betyder de mørke vintermåneder også, at det kan være rigtig svært at få nok sollys til at danne tilstrækkeligt D-vitamin.

D-vitamin er utroligt vigtigt i forbindelse med kroppens evne til at optage og omsætte kalk. Dette har derfor en direkte effekt på kroppens evne til at have stærke knogler. Derudover er det vigtigt for musklerne og immunforsvaret.

E-vitamin

Det kan være en rigtig god idé at tage E-vitamin som supplement, idet vitaminet er med til at beskytte kroppens celler mod oxidering og desuden er med til at styrke immunforsvaret.

Selvom kroppen er i stand til selv at producere mange vitaminer på egen hånd, kan den desværre ikke selv producere E-vitamin. Det kan derfor være fordelagtigt at sikre sig nok E-vitamin gennem kosttilskud.

E-vitamin kan fås via fødevarer som fede fisk, æg, broccoli og hasselnødder, men hvis man er i tvivl om, hvorvidt man får nok, kan det være en god idé at tage lidt ekstra E-vitamin via tabletter.

Du kan her finde et bredt udvalg af E-vitaminer, som forhåbentligt vil være dig behjælpeligt i forbindelse med at leve en sundere livsstil.

Del artikel

Andre læser også