ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forældrekøb: Flere i Aalborg men færre på landsplan

Af Christine Luca Hornemann
aalborg
aalborg

Lejligheder i studiebyerne er med garanti ikke blevet mindre eftertragtet de sidste par år.

På landsplan er der dog sket et dyk i forældrekøb, og det skyldes især, at forældrene skal grave en del dybere i formuen og friværdien for at købe den gode studielivs-adresse grundet de stigende priser.

En ny opgørelse fra ejendomsmæglerkæden Home viser, at Aalborg fortsat er blandt de billigste studiebyer. Men en lejlighed i Aalborg koster 200.000 kr. mere end i Odense på en gennemsnitspris på en lejlighed på 68 kvadratmeter.

Når der zoomes ind på antallet af forældrekøb i de store studiebyer, hvor langt de fleste forældrekøb i Danmark sker, så gik salget sidste tilbage i København og Odense, mens tallene var opadgående i Aarhus og Aalborg, viser Homes handelstal i opgørelsen.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Forældrekøb: Flere i Aalborg men færre på landsplan

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook

Del artikel