Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forårsfornemmelser: Sådan bliver weekendvejret i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Nu er der kun ganske få dage til, at årets første forårsmåned går i gang – og samtidig er det stadig meget kort tid siden, at Aalborg var dækket af sne og is.

Om ikke andet, så ser den sidste weekend i februar ud til at vise sig fra sin gode side: I dag med en del sol og temperaturer mellem 5 og 9 grader.

Vinden bliver jævn til hård fra vest og nordvest, men der i aften og nat bliver tørt og klart vejr. Herefter aftager vinden til svag til jævn vind fra nordvest.

Solrig søndag

I morgen lørdag bliver der overvejende overskyet med temperaturer på omkring 7 grader. Overvejer man en lang gåtur, kan man med fordel ligge den over middag, hvor der ifølge DMI bliver mulighed for lidt solskin.

Ønsker man sig endnu mere D-vitamin, så kan lørdagen med fordel bruges på indendørshygge, mens søndag så til gengæld kan fejres udendørs.

Her kan vi nemlig se frem til sol det meste af dagen med temperaturer op til 9 grader.

Mangler du inspiration, så finder du vores guide til gode gå-ruter i og omkring Aalborg lige her. Og ved du, at turen skal foregå i midtbyen, så læs i stedet vores guide til god kaffe to-go lige her.

Del artikel

Andre læser også