Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For første gang i Skandinavien: Reklamer serveret som et kæmpe show

Af Emil Kjær Jørgensen
Her er det fra showet i Paris
Her er det fra showet i Paris

Der kommer flere og flere internationale begivenheder til Aalborg, og fredag aften tør vi godt love en helt speciel oplevelse på Skråen.

Klokken 20 på fredag kan publikum opleve The Night of the Adeaters (Natten af reklameædere), som bliver et filmshow blandet med underholdning, overraskelser og skøre indslag på scenen.

Showet viser de bedste reklamefilm fra over 60 lande. Det lyder måske ikke videre underholdende at sidde og se reklamer i 4,5 time, men Skråen garanterer, at du ikke får lyst til at smutte igen.

Foto: Adeaters.com

En af initiativtagerne til at få showet til Aalborg er Alex Lancu. Han beskriver showet som et festfyrværkeri af underholdning for enhver smag.

“Showet har eksisteret i 35 år, og det er en kæmpe succes i store byer som Paris, Tokyo og New York. Det bliver de bedste reklamefilm i en virkelig festlig ramme. Udover de bedste reklamer fra hele Verden, kan publikum se frem til dans, musik, stand-up og meget, meget mere” fortæller Alex Lancu.

Fedt det kommer til Aalborg

Han er fuld af begejstring for, at det er lykkes Aalborg at få det store underholdningsfænomen til byen.

“Jeg så mit første show som helt ung, og siden har jeg været sindsygt begejstret. Det har jeg lyst til at dele med flere mennesker, for jeg ved hvor fantastisk en atmosfære der her, til det her show. Det er ikke noget, man glemmer lige med det samme” fortæller Alex Lancu til MigogAalborg.

Når man er blevet opløftet af den fantastiske stemning til showet, er der efterfest på Old Irish Pub i Jomfru Ane Gade, hvor der vil være fordelagtige priser for publikum.

Billetter koster kun 95 kr. og der er stadig ledige billetter til showet. De kan købes lige her.