ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For første gang i 40 år: McDonald’s ændrer opskriften på ikoniske burgere

Af Emil Kjær Jørgensen

Big Mac, Quarter Pounder, McFeast, Big Tasty Bacon …

McDonald’s er kendt for at lave ikoniske burgere, der smager ens HVER eneste gang.

Men nu sker der markante ændringer. For første gang i 40 år vil McDonald’s nemlig lancere ændringer i måden, de laver deres klassiske burgere på. Det sker allerede i morgen, tirsdag.

Det skriver EB.dk

Nyt brød og og en ny måde at stege på

Hvad bliver ændringerne så helt præcist?

Man vil blandt andet stege bøfferne på en ny måde, hvor løgene lægges på under stegningen, som skulle medføre, at osten smelter bedre sammen med kødet – og dermed give en mere saftig smagsoplevelse.

Derudover bliver der også ændret på brødopskriften.

Her skal en ny glace sørge for, at brødet bliver mørkere og blødere samt holder sig varmt i længere tid.

Den nye procedure kan opleves i alle McDonald’s’ klassikere: hamburger, cheeseburger, Big Mac og Quarter Pounder. Men også McFeast, Big Tasty Bacon og Chicken Salsa får det nye brød.

Del artikel