For femte år i træk: Applaus og Nam går sammen om vild nytårsmenu


Hvad er en god nytårsaften overhovedet uden fantastisk mad til at fuldende den perfekte aften?
Igen i år er to af Aalborgs bedste restauranter Applaus og Nam er igen gået sammen om at lave den ultimative nytårsoplevelse på Takeaway.
Det er femte gang, at de to restauranter giver deres bud på den perfekte nytårsmenu, som plejer at være meget populær.
“Vi har lavet en nem og lækker menu som kræver minimal tilberedning derhjemme, og hvor der er en udførlig guide til anretning.
Med vores menu slipper du for indkøb og stress på årets sidste dag, og hvor du i stedet kan koncentrere dig om dine gæster og festen,” fortæller restauranterne om nytårsmenuen.

… psst: Bestiller du inden 1. december sparer du 10 % og får menuen til kun 495 kr. pr. person. BESTIL HER.
I år kan du også vælge at bestille fra søsterrestauranten SMAEK, der har sammensat en lækker 3 retters menu, der kræver minimal tilberedning, så du er sparet for at stå i køkkenet hele dagen. Læs mere om den længere nede.
APPLAUS OG NAM NYTÅRSMENU
Snacks:
– Tataki laks m. ponzusauce og ristet sesam
– Tapioka chips m. svamperemoulade og frisésalat
– Vandbakkelse m. trøffelcreme, modnet skinke og sort trøffel
– Grillet Essanpølse m. cornichoner og stikkelsbærsalsa
4 Retter:
– Tatar på okse m. grov kimchicreme, syltet løg, æggeblomme, jordskokkechips og sprøde salater
– Bagt nytårs torsk m. cremet hummerbisque, saltede mandler og urteolie
– Grillet okse m. kartoffelfondant, cremet puré på jordskokker, confiteret kejserhatte og fyldt trøffelsauce
– ”Bar” på chokolade m. puré på solbær, sprøde marengs, nøddeknas og skovsyre
Brød og smør
Pris pr. person 495,- (Inden 1. december – herefter 550 kr. pr. person)
SMAEK NYTÅRSMENU
Friskbagte manitobaboller med pisket smør med dild.
Forret:
Skummende jomfruhummerbisque med bagt lyssej med urtesmør, urtesalat og grillet porre med hvidløg.

Hovedret:
Oksetykstegsfilet i trøffelsoufflé med saltbagt selleri, selleripuré, syltede perleløg, kraftig peberglace og ovnstegte kartofler vendt i urter.
Dessert:
Blødende chokoladekage med passionsfrugt-is, mangopuré, karamelliserede kokosflager, mynte og sprød marengs.
Pris: 345,- pr. person