Blandt de bedste i Aalborg: Applaus og Nam går sammen om vild nytårsmenu
Hvad er en god nytårsaften overhovedet uden fantastisk mad til at fuldende den perfekte aften?
Igen i år er to af Aalborgs bedste restauranter Applaus og Nam gået sammen om at lave den ultimative nytårsoplevelse på Takeaway.
Det er sjette år i træk, at de to restauranter giver deres bud på den perfekte nytårsmenu, som de seneste år har været totalt udsolgt lang tid før nytårsaften.
De to restauranter, som til hverdag er kendt for deres social dining koncept, tilbyder en en toplækker menu bestående af 8 serveringer som Takeaway.
Nytårsmenuen byder på lidt af hvert med 4 snacks og 4 retter til 550 kr. per person.
Særlig Early Bird Rabat
Lige nu har de en helt særlig rabat, hvis man er tidligt ude.
Bestilles menuen inden d 1. december gives der en rabat på 10% til den samlede bestilling.
“Vi har i år sammensat en virkelig lækker nytårsmenu, som kræver minimal tilberedning derhjemme.
Derudover er der en god og udførlig guide til, hvordan maden skal serveres,” siger Anne Menendez fra Nam.
Minimale køer og ingen tidsspild
Hun slår en streg under, at de med fem års erfaring i træk har fået rigtig godt styr på et flow i afhentningen på dagen, hvor man undgår lange køer og unødvendig tidsspilde på en stor festdag.
“Med vores menu slipper du for indkøb og stress på årets sidste dag, hvor du i stedet kan koncentrere dig om dine gæster og festen.
Derudover har vi gennem årene fået meget ros for vores udleveringer på selve dagen, hvor vores gæster nemt og effektivt har kunne hente deres mad på vores forskellige opsamlingsspots uden stor ventetid,” forklarer Anne.
Nytårsmenuen fra Applaus og Nam
Nytårsmenuen består af følgende:
Snacks:
– Tataki tun m. chilicreme & sesam
– Mini tærte m. rørt salat på modnet skinke & kapers – Gougéres m. trøffelcreme & røget andebryst
– Esaan pølse m. syltet chili salsa & cornichon
Menu:
– Tatar af okse m. tom kha creme, sprød majs tuille, kimchi, syltede løg & dehydreret tomat
– Bagt nytårs torsk m. cremet hummerbisque, soyaristede mandler & urteolie
– Grillet okse m. pommes duchesse, misocreme, confiteret selleri, syltede shitaki svampe & fyldt trøffelsauce
– Panna cotta af passion & hvid chokolade m. blodappelsin, mangocreme, hasselnødder, tørret havtorn & appelsin marengs