Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For allersidste gang: Pyrus gæster Aalborg med gratis juleshow

Af Redaktionen

Han er en vaskeægte julelegende.

Ham, der har lært børn om historien. Ham, der har lært børn, at ens livret sagtens kan være slik. Og at man sagtens kan være et godt menneske – eller nisse – samtidig med, at man også er både flabet og uopdragen.

Vi snakker selvfølgelig om vores allesammens Pyrus.

Jan Linnebjerg, der er manden bag nissen, har i årevis “truet med” at gå på pension efter en lang karriere, hvor hans primære rolle har været netop Pyrus. På godt og ondt.

Siden har det altså vist sig, at han har været en rigtig lille drillenisse. Den scenevante arkivnisse har nemlig også i år planer om at tage på juletour – for allersidste gang.

Sig pænt farvel til Pyrus

Nu skulle den nemlig være god nok: Pyrus takker af. Men selvfølgelig ikke uden at sige farvel med både gang i den, sang i den, mere ramasjang og tjubang i den.

Det sker den 3. december kl. 12, når Pyrus kommer forbi Aalborg Storcenter til sin allersidste optræden. Det bekræfter center manager, Niels Adolfsen.

”Jeg håber, at rigtig mange vil komme og hjælpe med at fejre Pyrus og fortælle ham, hvor fantastisk dejlig, vi alle sammen synes, han er.

Pyrus er indbegrebet af jul, hygge, sjov og ballade, og han har i den grad spredt juleglæde hos tre generationer af børn og deres forældre. Han fortjener en masse kærlighed tilbage,” siger han og fortsætter:

Alletiders Jul med Pyrus bliver vist igen i år på TV2, så vi regner med, at der kommer en masse glade børn for at synge med på alle de populære sange og opleve én af de største julehelte, vi har herhjemme.

Efter showet vil der være mulighed for at få en selfie med Pyrus.

Normalt har Pyrus sat 30 minutter af til selfies, men Aalborg Storcenter har været så heldig at få en hel time med ham.

Hvad: Pyrus optræder for sidste gang
Hvor: Aalborg Storcenter, Centertorvet
Hvornår: 3. december 2022, kl. 12

Del artikel

Andre læser også