Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første spadestik taget: Nu bliver Gigantium udvidet med 4300 kvadratmeter

Af Emil Kjær Jørgensen
Illustration: Kjær & Richter
Illustration: Kjær & Richter

I september kunne vi skrive nyheden om de nye ambitiøse planer med Gigantium her i Aalborg.

Planerne omfatter en 4.300 kvadratmeter stor tilbygning med hal- og fitnessfaciliteter, og nu er det store arbejde for alvor gået i gang.

Det skriver TL Byg i en pressemeddelelse.

Det var i  Aalborg Kommunes budgetforslag for 2019-2022, at en udvidelse af Gigantium blev vedtaget, og nu er første spadestik til projektet altså taget.

Første spadestik taget: Nu bliver Gigantium udvidet med 4300 kvadratmeter

Tilbygningen bliver fordelt på tre etager, der skal rumme flere hal- og fitnessfaciliteter.

Aalborg-virksomheden TL BYG, som er totalentreprenør på byggeriet, glæder sig over at være kommet godt fra start med projektet:

“Projektet har været længe undervejs, og vi har glædet os rigtig meget til at tage hul på det ekstraordinære byggeri i Gigantium. Trods den aktuelle situation kører vi med fuldt aktivitetsniveau i øjeblikket, mens vi naturligvis sørger for at følge myndighedernes anbefalinger og opfordringer nøje,” lyder det fra Jens Nielsen, der er salgsdirektør i TL BYG.

Første spadestik taget: Nu bliver Gigantium udvidet med 4300 kvadratmeter

Sådan bliver det nye Gigantium

Grundet de aktuelle omstændigheder er det traditionelle første spadestik-arrangement udskudt på ubestemt tid, men hos TL BYG ser man frem til et festligt rejsegilde, så snart situationen tillader det.

Tilbygningen placerer sig på sydvestsiden af Gigantium ved den eksisterende atletik- og idrætshal og skal blandt andet rumme to sammenhængende sportshaller med tilhørende omklædningsfaciliteter, et stort træningsområde, konference- og mødelokaler samt behandlerrum og toiletfaciliteter.

Udvidelsen omfatter desuden en ny hovedindgang og ankomstområde mod syd.

“Det har fra starten været afgørende for os, at tilbygningen er helt i tråd med Gigantiums arkitektoniske udtryk og identitet.

Materialerne er derfor nøje udvalgt til både de indendørs faciliteter og den udendørs beklædning for at sikre, at hallen kommer til at fremstå som en samlet enhed,” forklarer Jens Nielsen.

Udvidelsen af Gigantium forventes at være afsluttet i efteråret 2021.

ANNONCE FOR AALBORGS NYE TAKE AWAY FESTIVAL

Støt lokalt og få Take Away mad fra en af byens gode spisesteder. Måske et stort stjerneskud fra Svalegaarden MEST, Risotto fra La Locanda eller flæskestegssandwich fra Den Bette Kro. Priser på enten 55 kr. eller 75 kr.

Læs mere her.

Første spadestik taget: Nu bliver Gigantium udvidet med 4300 kvadratmeter
Billedet er et arkivbillede

Del artikel

Andre læser også