Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første hovednavn afsløret: Lukas Graham spiller Nibe 2020

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Efter en velafviklet og totalt udsolgt Nibe Festival, så er der i dag kæmpe nyt fra Nibe Festival.

Torsdag d. 2. juli træder mægtige Lukas Graham op på Stor Scene midt i den smukke Skalskov.

Nibe er nemlig en del af denne eksklusive tour i hjemlandet. Det skriver Nibe Festival i dag i en pressemeddelelse.

Verdensnavnet Lukas Graham

Lukas Graham er en artist, som logisk nok meget sjældent spiller Danmark.

Gennembruddet worldwide betyder jo, at tourplanen også rammer det meste af verden.

Altså en kæmpe kontrast til d. 6. september 2011, hvor Lukas Graham lagde en hjemmelavet video med Criminal Minds op på Youtube og hvor Forchhammer samtidig takkede for de første 500 likes på Facebook!

”Det er en vild rejse Lukas og bandet har været på. Jeg hørte dem i efteråret 2011 til en meget intim og varm koncert på det daværende Revolution i Maren Turis Gade i Aalborg.

Tror ikke, nogle af de vel godt 100 gæster der var tilstede den aften, var i tvivl om, at der var noget helt specielt under opsejling, uden dog at ane, hvor stort det her ville blive” siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Siden kom det store nationale gennembrud og lidt senere det internationale, og resten er jo en helt fantastisk historie.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Trods et lidt kedeligt festival-vejr, ånder alting stadig fred og idyl på @nibefestival ? _ Det mest dramatiske, vi kan berette om, er historien om en narkohund, der i går besøgte campen i selskab med Nordjyllands Politi ?? Hunden reagerede pludselig meget kraftigt ved et telt – hvilket naturlivis måtte undersøges nærmere ? _ Teltet var beboet af en ung pige, der rigtigt nok havde gemt en pose i lejren – den viste sig dog bare at indeholde 20 pølsehorn ?? Over and out ?? #migogaalborg #aalborg #nordjyllandspoliti #nibe19 #nibefestival

Et opslag delt af MigogAalborg (@migogaalborg) den

Fjerde koncert i Nibe

Det er fjerde gang, at Lukas Graham gæster Nibe. Første gang i gennembrudsåret i 2012, året efter var bandet også på skovtur i Nibe, og sidst de spillede Nibe var så i 2015, hvor Lukas Forchhammer i øvrigt også optrådte med Suspekt til en af de mest legendariske Suspekt-koncerter.

”Koncerten i Nibe er selvfølgelig endnu et highlightet kapitel, og lige så selvfølgelig bliver Lukas Graham et af hovednavnene på Nibe 2020.

Det var han sammen med Robbie Wlliams tydeligvis også til Smukfest i sidste uge. Det var to koncerter der stopfyldte området omkring bøgescenerne” – slutter Peter Møller Madsen

Lukas Graham kickstarter billetsalget

Offentliggørelsen af Lukas Graham sætter samtidig i dette øjeblik billetsalget i gang. I første omgang med et presale på et begrænset antal partout- og dagsbilletter til de mange tusinde, som abonnerer på festivalens nyhedsbrev.

Under presale sparer billetkøberne 200 DKK på partoutbilletten.

Fra på onsdag kl. 10 åbner det ordinære billetsalg.

Man må sige, at sæsonen frem mod Nibe 2020 nu er skudt i gang med et gigantisk brag.

Du finder billetinfo lige her.